Seizoen 5 van Vis a Vis is het laatste seizoen

Dus tóch

vis-a-vis-still
Vis a Vis

We hebben goed én slecht nieuws voor fans van Vis a Vis. De Spaanse serie - die te zien is op Netflix - krijgt een vijfde seizoen. Maar de nieuwe afleveringen zullen ook meteen de laatste afleveringen zijn; er komt geen zesde seizoen meer.

Vis a Vis seizoen 5

Fans van de serie zijn even in spanning gehouden. De makers lieten eerder weten dat seizoen 4 - dat in september op Netflix verscheen - het laatste seizoen zou zijn. Ze zijn van gedachten veranderd en brengen in een nieuw seizoen nog acht afleveringen uit.

Seriemaker Iván Escobar legt uit dat ze in eerste instantie klaar waren met de serie, maar dat fans daar anders over dachten. “We hebben geprobeerd om Vis a Vis te doden. We maakten een epiloog waar we van hielden. We huilden, lachten, werden dronken, maar toen kregen we ineens berichten van mensen die zinnen van Zulema op hun lichaam hadden getatoeëerd. Zij vroegen ons om meer. En dat hebben we gedaan: een vijfde seizoen van Vis a Vis als eerbetoon aan onze fans.”

Laatste seizoen Vis a Vis

RTL Boulevard laat weten dat Vis a Vis: El Oasis - zoals het vijfde seizoen heet - zich vijftien jaar na seizoen 4 afspeelt. We komen erachter hoe het met Macarena (Maggie Civantos) en Zulema (Najwa Nimri) gaat als ze terug zijn in het 'echte leven'.

“We willen iets vertellen dat we nog niet hadden verteld: hoe zijn deze twee personen buiten de gevangenis. Het seizoen laat de gevangenissen zien waar we allemaal mee slepen,” aldus Iván Escobar. “Ik weet niet in hoeverre de Vis a Vis-fan de serie zal begrijpen, maar we wilden de twee wilde dieren uit hun normale omgeving halen.”

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder