Kristen Bell keert terug als de stem van Gossip Girl in de nieuwe reboot

And who am I? That's one secret I'll never tell...

Kristen Bell in Gossip Girl
Amy SussmanGetty Images

Hey Upper East Siders. Gossip Girl here. De geruchten zijn bevestigd. Kristen Bell komt terug in de HBO Max reboot van Gossip Girl. Zij verzorgde de stem in de originele serie om de anonimiteit van de roddelende sms'er te bewaren. Of er meer originele castleden als Serena Van Der Woodsen (Blake Lively) of Blair Waldorf (Leighton Meester) terugkeren is nog niet bekend.

Waar gaat de Gossip Girl reboot over?

HBO Max kondigde de reboot in juli aan en liet weten dat deze serie zich acht jaar na de originele serie afspeelt. Het zal gaan over een nieuwe generatie tieners op New Yorkse privéscholen. Het zal interessant zijn om te zien hoe de social surveillance van Gossip Girl zich uitoefent in de tijd van social media.

Of de terugkeer van Bell betekent dat Dan "lonely boy" Humphrey als dertiger nog steeds op tieners zit te creepen weten we niet. Zou wel een leuke crossover met You zijn. Waarschijnlijk kruipt er een nieuwe tiener in de Gossip-rol.

Executive producers Joshua Safran, Josh Schwartz, en Stephanie Savage vertellen trots over de terugkeer van GG's iconische stem: “Kristen Bell is altijd de stem van Gossip Girl geweest en dat zal ze ook altijd blijven.

Trailer en releasedatum

Er is nog geen releasedatum of trailer voor de Gossip Girl reboot, die momenteel in productie is. We weten alleen dat de serie ergens in 2020 op HBO Max zal verschijnen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder