Yes, we hebben een trailer voor Vanessa Hudgens' nieuwe kerstfilm

The Knight Before Christmas wordt weer een smulfilm

The Knight Before Christmas
Netflix

We meldden een poosje geleden al dat er een vervolg van The Princess Switch komt met de fantasierijke titel 'The Princess Switch: Switched Again'. Op die film moeten we helaas nog even wachten, want die komt pas volgend jaar uit. Dit jaar staat er echter wel een andere kerstfilm met Vanessa Hudgens op de planning: The Knight Before Christmas.

The Knight Before Christmas

Duidelijk een film waarvan het verhaal enkel en alleen is gebaseerd op een woordspeling, maar de mensen in de boardroom na een lange dag brainstormen dachten: why the heck not?

Een classic kerstfilm-locatie: een pittoresk dorpje in Ohio. Vanessa Hudgens speelt Brooke, een leuke lerares met een gebroken hartje. Ze gelooft niet meer in de liefde. Maar dan komt ze een Middeleeuwse ridder tegen die door een boze heks is getransporteerd naar het heden (ja, nee, ja, is goed, joh). Zijn naam is Sir Cole en hij snapt natuurlijk helemaal niks van hoe onze moderne wereld werkt. Auto's? Knopjes? Telefoons? Wááát? Oh, en is hij toevallig ook nog een certified hottie. Brooke wil Sir Cole helpen om terug te gaan naar de Middeleeuwen, maar... Nou ja, vul maar in.

The Knight Before Christmas trailer

Wanneer kun je de film op Netflix verwachten? Sneller dat je denkt, want op 21 november is deze gezellige kerstfilm al te zien. Hieronder bekijk je alvast de trailer.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kerst