Gespot: De nieuwe Gossip Girl cast op de trappen van het MET

Dit is de eerste keer dat de nieuwe cast tijdens opnames is gespot

celebrity sightings in new york city   november 10, 2020
GothamGetty Images

Eerder deze zomer werden de geruchten bevestigd dat er een reboot komt op de iconische serie Gossip Girl. Hoewel eerder bekend werd gemaakt dat de vertrouwde Gossip Girl-stem van Kristen Bell zal terugkeren, zal het vervolg op de serie in een geheel nieuw jasje worden gestoken. Zo werd in maart al onthuld dat de cast van de serie de nodige veranderingen zal ondergaan, waarbij diversiteit en inclusiviteit centraal staan. Van deze reboot zijn nu de eerste foto's te zien.

De nieuwe cast van Gossip Girl

De cast is afgelopen week gespot op de iconische trappen van het Metropolitan Museum of Art in de Upper East Side in New York. HBO Max maakte in maart bekend welke acteurs en actrices er tot nu toe zijn gecast. Hieronder zie je foto's van castleden Emily Alyn Lind (bekend van de film Doctor Sleep), Whitney Peak (The Chilling Adventures of Sabrina), Eli Brown, (Pretty Little Liars: The Perfectionists), Jonathan Fernandez en Jason Gotay. Daar zijn inmiddels nog vier leden bijgekomen; Thomas Doherty (Descendants), Zíon Moreno (K-12), Adam Chanler Berat (Delivery Man) en Tavi Gevinson (Enough Said).

celebrity sightings in new york city   november 10, 2020
De nieuwe cast tijdens Gossip Girl opnames op de iconische trappen van het MET
GothamGetty Images

Diversiteit en inclusiviteit

De producent en schrijver achter de GG-reboot, Joshua Safran, sprak eerder tijdens het Vulture Festival en onthulde dat de cast van de nieuwe serie veel meer een weerspiegeling zal zijn van de samenleving dan de originele serie. "Er was niet veel representatie in de eerste serie. Ik was de enige schrijver die homoseksueel was. Zelfs toen ik in de jaren '90 naar de privéschool in New York ging, weerspiegelde de school niet noodzakelijkerwijs wat er bij Gossip Girl werd getoond. Dus deze keer hebben we ervoor gekozen dat de hoofdrolspelers niet wit zullen zijn. Er zal veel Queer-content komen in de serie. Het gaat heel erg over hoe de wereld er nu uitziet, waar rijkdom en privileges vandaan komen en hoe je daarmee omgaat."

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Gossip Girl-reboot

Naast dat er is gekozen voor een diverse en inclusievere cast, weten we ook dat de reboot zich acht jaar na het einde van de originele serie zal afspelen op New Yorkse privéscholen mét een nieuwe generatie Upper East Side-tieners. Ook de school van de originele serie Constance Billard zal als achtergrond dienen voor het nieuwe verhaal. Social media speelt ook een grote rol - iets dat tijdens de originele serie nog nauwelijks bestond en dus niet aan bod kwam. "Ik ben geïnteresseerd in middelbare school scholieren met een miljoen Twitter en Instagram-volgers. Hoe is dat?"

Gossop Girl cast

Hoewel eerder werd gezegd dat de serie een geheel nieuwe cast zal krijgen, deelde Safran dat er een mogelijkheid is dat de originele cast een verschijning zal maken. In april 2017 vertelde Blake Lively (Serena van der Woodsen) aan Variety dat ze wel open staat voor het idee om een terugkeer met de originele cast te maken. Vanwege de komst van het coronavirus zijn de opnames vertraagd. Het is dus ook nog niet bekend wanneer de reboot te zien zal zijn, maar verwacht wordt dat de afleveringen ergens in 2021 op HBO Max verschijnen. Om alvast in de stemming te komen voor deze gloednieuwe serie, kun je de originele Gossip Girl helemaal opnieuw herleven via Netflix.

XOXO.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder