Ronnie Flex binnenkort in The Voice of Holland?

Anouk zou het niet erg vinden

Performance, Entertainment, Music artist, Performing arts, Stage, Concert, Music, Singing, Purple, Event,
Glamour

The Voice Of Holland (TVOH) is vrijdagavond begonnen met alweer het tiende seizoen. Kandidaten stonden te trappelen en muziekliefhebbers zaten al aan de buis gekluisterd, maar het werd al snel duidelijk dat de sfeer tussen Anouk en Lil' Kleine een stuk mínder positief was. De twee hebben blijkbaar een uit de hand gelopen ruzie, die zo erg is dat Lil' Kleine er misschien wel mee stopt. Zijn opvolger? De pijlen wijzen op zijn collega-rapper en vriend Ronnie Flex.

'Lil' Kleine en Anouk hebben ruzie'

Tijdens 'The Blind Auditions' afgelopen vrijdag, kibbelden Anouk en Lil’ kleine er wat op los, tot grote ergernis van sommige kijkers. Achter de schermen zouden de twee een woordenwisseling hebben gehad. Anouk zou gezegd hebben dat ze Jorik (Lil’ Kleine) een slechte coach vindt, waarna de rapper naar verluidt flink uithaalde naar de zangeres. Volgens RTL Boulevard liep de heftige woordenwisseling behoorlijk uit de hand. Chantal Janzen en Martijn Krabbé bevestigen in het interview met Boulevard dat Anouk gezegd zou hebben niet meer samen met de rapper in één studio te willen zijn. In een interview met Coen en Sander op Radio 538 ontkracht Jorik de roddel over een vechtpartij, maar hij bevestigt de ruzie. Ook voegt hij eraan toe dat hij wil focussen op The Voice en het seizoen met veel plezier wilt afmaken.

Ronnie Flex volgend jaar misschien vervanger van Lil' Kleine

Ter ere van het tien-jarige jubileum van het programma heeft The Voice Of Holland een twist bedacht. Ze nodigen voor ‘The Knockouts’ namelijk ‘gastcoaches’ uit die naast de vaste coaches komen te zitten om ze te helpen. Hierbij worden de vier coaches gesplitst. Anouk en Ali B zitten samen met twee gasten, en Lil’ Kleine en Waylon coachen samen met twee andere gasten op een ander moment. Over gastcoaches zegt Martijn tegen Televizier dat het “heel goed uitpakte”.

Wie de gastjuryleden precies allemaal zijn, is niet bekend, wel zei Bridget Maasland in een uitzending van RTL Boulevard dat Ronnie Flex er één van is. Hij is een oude bekende van Lil’ Kleine, samen brachten zij in 2015 de hitsingle Drank & Drugs uit. Of we Ronnie daadwerkelijk in TVOH zullen zien, is nog even afwachten...

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder