Harry Styles maakt grap over Zayn Malik en nu zijn Zayn-fans boos

De grap viel niet in goede aarde bij de fans van Zayn

Harry Styles bij SNL
Theo WargoGetty Images

Harry Styles verscheen afgelopen zaterdag in de legendarische comedy sketch-show Saturday Night Live. Hij was niet alleen de musical guest, maar ook de host. Dat betekent dat hij een grappig monoloog deed om de show te openen én verscheen in sketches. In zijn monoloog maakte hij een grap over Zayn Malik die bij Kamp Zayn niet in goede aarde viel.

Ze zijn als broers voor me

Harry grapte over het feit dat hij nu een serieuze muzikant is. "Ik weet niet of je het al gehoord hebt, maar ik zit niet meer in een boy band. Ik zit nu in een mannenband."

Harry Styles bij SNL
NBC Universal

"Ik zat in een band, One Direction," gaat hij verder. "Hoe bizar zou het zijn als zij hier vanavond waren?" Het publiek gaat los. "Nou, dat zijn ze niet."

"Ik hou van die jongens. Ze zijn als broers voor me. Niall, Liam, Louis, en... Uh... Ringo. Ja, dat was het," zegt hij, verwijzend naar de Beatles-drummer.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Kwade fans

Best een leuke grap, en waarschijnlijk ook niet met kwade bedoelingen, maar desondanks waren Zayns fans niet onder de indruk. Op Twitter lieten ze zich boos uit over de shade die Harry op Zayn gooide.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder