Er komt misschien een spin-off van La Casa de Papel

Fans willen een aparte verhaallijn over Berlin

La Casa De Papel spin-off
Netflix

Netflix denkt eraan om een spin-off van de Spaanse hitserie La Casa de Papel te laten maken. Dat heeft producent Jesús Colmenar naar buiten gebracht tijdens een bijeenkomst met fans. Waar die eventuele spin-off over zou moeten gaan, of over wie, wilde hij nog niet verklappen. “Die informatie zou ons het leven kosten,” aldus Jesús.

Als het aan de fans ligt, moet de spin-off gaan over het leven van Berlin. Pedro Alonso, die de rol van Berlin speelt, was zelf ook aanwezig tijdens de bijeenkomst. Hij is van mening dat ieder personage uit de serie voor een goede spin-off zou zorgen. “Iedereen heeft zoveel kracht gekregen, dat we bijna een spin-off van ieder karakter zouden kunnen maken,” zegt Pedro.

Over La Casa de Papel seizoen vier

Eerder werd bekend dat er een vierde, een vijfde en een zesde seizoen La Casa de Papel aan zit te komen. Tijdens de bijeenkomst werd bekend dat het vierde seizoen “moeilijker gaat worden voor de kijker”. Wat Jesús Colmenar precies met deze mysterieuze beschrijving bedoeld, is aan de fans om te ontcijferen.

Verder zegt Jesús dat het enorme succes van de serie totaal onverwacht was en dat de fans ervoor hebben gezorgd dat er meerdere seizoenen komen. “De enige reden dat we een derde en vierde seizoen hebben gemaakt, is omdat we het groter wilden maken. Daarin was de feedback van fans op social media erg belangrijk. Als we geen belangrijke reden hadden gevonden en het verhaal niet hadden kunnen aanpassen om verder te gaan, waren we niet teruggekeerd.”

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder