Maker van Bohemian Rhapsody werkt aan film over leven van Michael Jackson

De rechten voor de muziek zijn al binnen

Michael Jackson
KMazurGetty Images

Voor de fans van Bohemian Rhapsody of biografische films in het algemeen hebben we goed nieuws: Graham King, de producent van Bohemian Rhapsody, over het leven van Queen-zanger Freddy Mercury, werkt aan een nieuwe biografische film. En wel over het leven van niemand minder dan Michael Jackson.

Film over Michael Jackson

De producent van Bohemian Rhapsody heeft van de erven van Michael Jackson toegang gekregen tot de muziek van de King of Pop. Dat meldt het Amerikaanse Deadline, dat ook weet te vertellen dat de producent al een scenarioschrijver op het oog heeft. Dat zou John Logan zijn, met wie King al eerder samenwerkte voor de film The Aviator. Een biografische film over Michael Jackson lijkt er nu dus echt aan te komen.

Biografische film
Verder is er nog veel onduidelijk over de film. Zo is de releasedatum van de film nog niet bekend en weten we ook nog niet wie dé rol van Michael Jackson op zich gaat nemen. King was onderdeel van het team van producenten voor Bohemian Rhapsody, dat uiteindelijk verschillende Oscars en Golden Globes in de wacht sleepte.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder