Een soort Sex and the City, maar dan in Parijs: deze serie wil je zien

Emily in Parijs is de nieuwe Carrie in New York

Sex and the City
James DevaneyGetty Images

We bingewatchen serie na serie, maar toch gaat er niets boven de echte klassiekers als Gossip Girl, Friends en Sex and the City. Voor de fans van die laatstgenoemde serie hebben we nu goed nieuws: binnenkort kun je weer met je vriendinnen en een glas wijn op de bank ploffen om te smullen van soortgelijke verhaallijnen. De gloednieuwe serie Emily in Paris heeft ontzettend veel weg van de populaire nineties serie, al speelt-ie zich niet af in New York maar, de naam zegt het al, in Parijs.

Emily in Paris

De serie gaat over Emily, gespeeld door Lily Collins, die van Chicago naar Parijs verhuist, waar ze aan de slag gaat voor een marketingbureau. Die omschakeling is niet al te makkelijk voor haar, vooral niet omdat ze ook nog nieuwe vriendschappen moet sluiten én aan haar liefdesleven timmert.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Een soort Sex and the City
Maar niet alleen het plot van de serie heeft veel weg van Sex and the City. De kans is groot dat mode net zo'n groot rol gaat spelen in de nieuwe, Parisian serie. Zo zal styliste Patricia Fields, die ook meewerkte aan Sex and the City, de styling van de serie verzorgen. En dat belooft wat, want de styliste staat er, dankzij haar gedurfde gevoel voor mode en iconische outfitcreaties, om bekend deels verantwoordelijk te zijn voor het grote succes van Sex and the City.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder