The Crown-fans opgelet: je kunt verblijven in één van de beroemde herenhuizen uit de serie

Eindelijk leven als de royal die je bent

The Crown Netflix
Netflix

Ook zo'n fan van Netflix’ The Crown? Om het derde seizoen te vieren kun je overnachten in één van de exclusieve, luxueuze herenhuizen die in seizoen twee als locatie gebruikt zijn. Zo leef je eindelijk als de prinses die je bent. Het huis van 600 vierkante meter bevindt zich in de Londense wijk Fitzrovia (nee, dat is niet een fictieve locatie uit een Netflix-kerstfilm).

Leven als in ‘The Crown’

Organiseer je een bedrijfsuitje of familieweekend en heb je budget (een heel, heel flink budget), dan is een overnachting in het Earl of Fitzroy misschien wel iets voor jou. Je kunt hier samen met 11 van je beste vrienden gebruik maken van de goed bevoorrade bibliotheek, het binnenzwembad, de sauna en de sportschool.

Om nogmaals te benadrukken dat verblijven in het herenhuis een hele exclusieve bedoening is, krijg je er een persoonlijke butler bij, kun je je Ubertje skippen en gebruik maken van vervoer met paard en wagen en krijg je een privé-tour door Buckingham Palace. Daarnaast kun je van een afternoon tea genieten onder het gezelschap van corgi-hondjes en mag je de sieraden uit de persoonlijke collectie lenen.

Overnachting Earl of Fitzroy in Londen

Wil je een nachtje boeken in het Britse paradijs? Dan moet je wel diep in de buidel tasten. Het herenhuis kost namelijk €1662,- per nacht. Een pittig bedrag, maar als je gebruik maakt van de maximale bezetting met een vriendengroep van 12 is het ineens best betaalbaar. Je boekt de bijzondere stay bij Plum Guide.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder