Love Island's Luca en Mac beantwoorden pittige dilemma's

Altijd diarree, of altijd praten over augurken?

Love Island's Luca Oderin en Mac McAdam waren afgelopen week ook aanwezig op het Glamour Beauty Festival. Tussen al het beautygeweld door, had het altijd zo goedlachse tweetal ook nog tijd om een aantal pittige dilemma's te beantwoorden. Altijd diarree, of altijd praten over augurken? Elke ochtend kletsnat wakker worden van het zweet of elke vieze schoen schoonmaken; waar zullen ze voor kiezen?

Love Island's Luca en Mac

Luca was te zien in het tweede seizoen van Love Island, waar hij een koppel vormde met Gabriëlla. Helaas kwamen zij niet als winnaars uit de bus, omdat ze de Love Island villa eerder moesten verlaten. Toch zagen ze zichzelf wél als de echte winnaars van het programma. Luca had destijds de liefde van Gabriëlla gevonden dankzij zijn deelname, maar de prille relatie hield geen stand. Op Instagram laat hij het volgende weten: "Lieve mensen, Gabriëlla en ik hebben besloten om vriendschappelijk met elkaar verder te gaan."

Tussen Mac en Sha was het eerst dikke mik in het tweede seizoen, maar zij kwamen al gauw tot de conclusie dat ze niet helemaal voor elkaar gemaakt waren. Niet veel later vormde hij een koppel met deelneemster Cheyenne, en ook off screen zijn ze nog steeds een setje: "Wij zijn wel zo serieus samen dat je ons wel kan zien als een officieel stel ja!," laat Mac weten op Instastories. Leuk!


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder