Tim Hofman's #BOOS onthult meer schokkende details over De Villa

‘Kan je het nog een keer doen en dan wel een kus geven? Anders is het niet leuk voor tv.’

De Villa interview boos
#BOOS

Het zal je niet ontgaan zijn: afgelopen week ontstond er ophef over reality serie De Villa. Een deelneemster was dronken en lag te slapen toen de productiecrew een jongen, José, naar haar kamer stuurde. De deelneemster was buiten westen en deze vent besloot er bovenop te klimmen. RTL en Blue Circle deden er nog een schepje bovenop door er een grappig muziekje onder te zetten. Om van te kotsen.

Reality TV van de buis gehaald

Inmiddels heeft RTL besloten om alle hun trashy reality tv-programma's van de buis te halen. Hoewel wij ook kunnen smullen van Tempa is het eigenlijk niet meer van deze tijd om mensen onder druk te zetten om hun grenzen over te gaan. We know better. We vinden dit de juiste beslissing van RTL, maar daarmee is het natuurlijk niet opgelost.

We zagen je niet meer op de camera's

Het slachtoffer van de aanranding nam contact op met Tim Hofman, om haar verhaal (anoniem) te doen in zijn programma #BOOS. Daarin doet ze meer details uit de doeken over hoe de opnames van zo'n reality-show eraan toegaan: “De productie had hem (José, red.) gestuurd om bij mij te checken. ‘Wij zagen jou niet meer op de camera’s, dus we hebben hem gestuurd om te kijken waar je was’, was het verhaal. Ik weet zeker dat ze hem hebben gestuurd om tv te kunnen maken.”

"Anders is het niet leuk voor tv"

Ze vertelt ook hoe de productie je constant aanspoort om meer te drinken en over je grenzen heen te gaan: "Dat is waar het heel erg bij ze om draait. Toen ik boven was met Jose, mocht er verder niemand naar boven. Ik voelde een hele erge druk. Bij het shotjesspel bijvoorbeeld was het of een kus of een shotje. Dan voel je je gewoon verplicht daarvoor te kiezen." De vrouw wilde hier in de eerste instantie niet in meegaan, maar werd aangemoedigd door de crew: "Toen had ik er een afgewezen en zei de productie: ‘Kan je het nog een keer doen en dan wel een kus geven? Anders is het niet leuk voor tv.’ Er werd alleen ingegrepen als er een camera stuk ging of de muziek te hard stond. Dan waren ze er binnen 1 minuut."

Je bekijkt de volledige aflevering van #BOOS hieronder.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder