Preview nieuwe aflevering Expeditie Robinson zorgt voor ophef bij kijkers én deelnemers

Akwasi, Tim en Mariana reageren op de ietwat schokkende beelden

Expeditie Robinson
Expeditie Robinson

Een preview van de nieuwe aflevering van Expeditie Robinson vanavond heeft voor de nodige ophef gezorgd. Op onthullende beelden, die door Expeditie Robinson op Instagram zijn gedeeld, reageren zowel de kijkers als de (ex-)deelnemers van het programma geschokt.

Let op: (kleine) spoilers over de aflevering van vanavond vanaf hier.

Preview Expeditie Robinson

Op de beelden is te zien hoe Shary-An en Eva Koreman door de tas van Akwasi aan het snuffelen zijn, op zoek naar de extra stemmen van hun mededeelnemer. Terwijl Shary-An de stemmen in de tas van Akwasi aantreft en er zo achter komt dat hij nog één extra stem heeft, horen we Eva Koreman zeggen: "Ik ga wel even iets uitkloppen. Oké, ik ben officieel medeplichtig. Oh Shary, ik weet niet of ik dit aankan, of mijn hart dit aankan."

Reacties van Akwasi, Tim en Mariana
In de comments reageren Akwasi en ex-deelnemer Tim Coronel geschokt op de beelden. "Vragen staat vrij", schrijft de rapper onder de video. "Ik voel me wel moreel verplicht om jullie te herinneren aan het feit dat je ten alle tijde met je tengels van andermans spullen af moet blijven Shary-An en Eva. Verdomme." De reactie van Akwasi doet vermoeden dat hij de beelden nu pas voor het eerst ziet.

Maar daar blijft de ophef niet bij. Ook ex-deelnemer Tim Coronel reageert onder de video. "Wow gemeen", schrijft hij. Een opmerking die niet onopgemerkt blijft bij deelnemer Mariana Verkerk. "Tim, dit gebeurde vaker dan je denkt. Daarom verstopte ik mijn stemmen ook", schrijft de kandidaat. "Doen ze in de Amerikaanse versie ook altijd. Niets nieuws onder de zon. Ze doen het ook met de camera erbij, dus zo stiekem was het ook weer niet."

Nieuwe, spannende aflevering
De kijkers reageren verdeeld op de beelden. Waar sommigen vinden dat Mariana wel een punt heeft, zijn ook veel kijkers het met Akwasi en Tim eens. "Dit doe je gewoon niet", is een veelgehoorde reactie. Het belooft in ieder geval een spannende aflevering te worden vanavond.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder