Expeditie Robinson in tweets: Mariana is tot aan de tanden toe bewapend

De rest staat met de mond vol tanden

mariana-bijt-expeditie-robinson
Expeditie Robinson / Videoland

Alle Expeditie Robinson-fans verzamelen! Zondagavond verscheen er weer een nieuwe aflevering van het survival-programma op de buis. Hoog tijd om de leukste tweets op een rij te zetten en terug te blikken op de hoogtepunten.

Expeditie Robinson recap

First things first. Kunnen we even stilstaan bij hoe goed Mariana dit spel heeft gespeeld? Ze blijft zichzelf, zorgt ervoor dat niemand haar écht als bedreiging ziet en sluit bondjes wanneer het haar uitkomt. Ze verbreekt die bondjes wanneer het haar nog beter uitkomt, geeft de beste side eye die de Nederlandse televisie recent heeft gezien én walst op haar dooie gemak de halve finale in. Wat een held.

En dan heb ik het nog niet eens gehad over het beste moment van dit hele seizoen: Mariana die twee keer op haar vingers wordt getikt door Nicolette tijdens de proef. Ze heeft het dan misschien zwaar in de proef, maar die vrouw bijt gewoon door de zure appel (beter gezegd: het touw) heen.

Tja, je moet toch iets als je een fles wijn wil winnen maar minder goed bent in de proef...

De kandidaten doen hun uiterste best, maar het is Shary-An die er met de winst (en de wijn) vandoor gaat.

Over Shary-An gesproken, die trekt zich ook weinig aan van de regels. Ze besluit Akwasi's spullen te doorzoeken om te kijken hoeveel stemmen hij nog heeft. Iets waar inmiddels nogal wat ophef over is ontstaan.

Eva Koreman helpt een handje mee en steekt vervolgens een heel verhaal af over haar okselhaar. Ietwat onverwacht, maar wel relevant in het huidige maatschappelijke klimaat. You go, Eva!

Advertentie - Lees hieronder verder