Love Island-koppel Alicia en Nick is uit elkaar

Alweer een break-up

love-island-nederland-deelnemers
Love Island

Glamour’s Elke is dol op Temptation Island (VIPS), Ex on the Beach: Double Dutch en Love Island en ze komt ervoor uit. Niks geen guilty pleasure. Alleen maar pleasure. Ze praat je iedere week bij over de laatste juice, drama en hilariteit.

Singles gaan naar Love Island om de liefde te vinden. Maar wanneer ze die gevonden hebben, begint de echte beproeving vaak als het koppel weer thuis is. Vorige week werd bekend dat Gabriëlla en Luca uit elkaar zijn. Inmiddels is er nog een koppel dat bekend maakt niet langer samen te zijn. Alicia en Nick zetten een punt achter hun relatie.

Alicia en Nick uit elkaar

Vorige week hintte Alicia al op de breuk. Ze vertrouwde haar volgers op Instagram toe dat er 'spannend nieuws' aan zat te komen. Een ietwat gekke woordkeuze voor een break-up als je het mij vraagt, maar hé, fijn dat ze er luchtig over kan doen. In een live video leggen de twee uit wat er aan de hand is.

De reden

Alicia en Nick besloten uit elkaar te gaan, vanwege hun te verschillende levensstijlen. Waar Alicia overdag werkt, moet Nick 's avonds of 's nachts vaak aan de bak. Omdat ze elkaar te weinig konden zien, kwamen ze tot het besluit om ermee te kappen. Van ruzie is geen sprake, vertellen ze. De twee gaan als vrienden uit elkaar.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Koppels Love Island

Niet alleen Gabriëlla en Luca en Alicia en Nick werden een item tijdens Love Island. Ook Victoria en Ziggy en Mac en Cheyenne kregen een relatie. Deze twee koppels zijn wel nog bij elkaar.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder