Disney geeft ons eindelijk een trailer voor de remake van Mulan

Eindelijk een Disney live action remake over een female badass

Mulan 2020 trailer
Disney

We hebben er een poosje op moeten wachten, maar gisteren bracht Disney de lang verwachtte trailer van de speelfilm Mulan uit. De speelfilm is een live action versie van de klassieke animatiefilm Mulan, die uitkwam in 1998. Aan de trailer te zien wordt deze Disney-remake niet even gelijk aan het origineel als bijvoorbeeld The Lion King en Aladdin – het verhaal lijkt iets te zijn aangepast.

Waarom ‘Mulan’ een unieke film is

De film gaat over een sterke onafhankelijke jonge vrouw. Hua Mulan is geen prinses die gered moet worden, maar een dappere badass die wil bewijzen dat ze als vrouw nét zo sterk en goed is als de mannen om zich heen.

In de film neemt Mulan de plaats van haar zieke vader in, die in het keizerlijk leger strijdt. Vrouwen zijn niet toegestaan in het leger, maar Mulan doet zich voor als man. Ze wordt op de proef gesteld en moet haar innerlijke krachten gebruiken om uiteindelijk één van de grootste strijders te worden die het land ooit gekend heeft.

Dit is de oude en de nieuwe trailer van Disney's Mulan

De thema's van de film zijn familie, feminisme en vaderlandsliefde. Mulan is in Nederland vanaf 26 maart in de bioscoop te zien. Check hieronder de klassieke én de nieuwe trailer van Mulan.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder