Aladdin krijgt spin-off op Disney+ met dit personage in de hoofdrol

Waarschijnlijk niet het personage dat je verwacht

Aladdin
Aladdin

Disney heeft goed nieuws voor de fans van de film Aladdin, die eerder dit jaar uitkwam. De live action-film, gebaseerd op de gelijknamige klassieker uit 1994, krijgt een spin-off met een van de meest geliefde personages uit de film in de hoofdrol.

Spin-off Aladdin

Hij heeft dan misschien geen grote rol, maar Billy Magnussen wordt door zowel fans als recensenten aanbeden in zijn rol als prins Anders. En dus heeft Disney nu besloten dat het personage een spin-off krijgt op de kersverse streamingdienst van Disney. Dat meldt The Hollywood Reporter.

Prins Anders
Prins Anders is in de film de ietwat dommige prins van Skanland, die met prinses Jasmine wil trouwen maar daar niet in slaagt. Het personage verschijnt maar in enkele scenes in de film, maar heeft met die minimale verschijning toch de nodige indruk gemaakt. Wanneer de serie op Disney+ te zien zal zijn, is nog niet bekend.

Aladdin
Aladdin

Vervolgfilm
Eerder hintte Disney al op een vervolgfilm van de live-action film. De spin-off-serie is weer iets anders. De serie is geen direct vervolg, maar een verhaal dat is afgeleid van de oorspronkelijke film.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder