De releasedatum van La Casa de Papel seizoen 4 is bekend

Dit is alles wat we tot nu toe weten

la-casa-de-papel
La Casa de Papel

Bella ciao, bella ciao, bella ciao ciao ciao! We hebben al drie seizoenen lang kunnen genieten van de daden van onze favoriete groep Spaanse criminelen. Guess what, El Profesor is terug! Netflix kondigt Deel 4 van de populaire serie aan. Hieronder zetten we alles wat we weten over het nieuwe seizoen op een rij.

Releasedatum seizoen 4

Netflix deelt een teaser video op social media met daarin de releasedatum voor seizoen 4. Volgens de streamingdienst kunnen we vanaf 3 april 2020 genieten van nieuwe afleveringen van La Casa de Papel.

Trailer

Er is nog geen officiële trailer van de serie uitgekomen. Wel heeft Netflix een teaser gedeeld waarop onze bekende Spaanse helden te zien zijn.

Cast

De volledige cast van het vierde seizoen is nog niet bekend. De eerdergenoemde teaser van seizoen 4 roept wat vragen op: we zien bekende personages als El Profesor, Tokio en Rio, maar we zien ook opnieuw Berlin, die in seizoen 2 - tijdens de overname van het Spaanse Nationale Munthuis - gesneuveld is.

Plot

Er is nog niets bekend over het plot van La Casa de Papel seizoen 4. De serie kennende, zullen de criminelen hun strijd tegen de Spaanse overheid voortzetten. Seizoen 3 eindigde met een cliffhanger: El Profesor denkt dat zijn liefje Raquel - a.k.a. Lissabon - wordt doodgeschoten. In werkelijkheid is dit een list van de Spaanse overheid. Aangezien Berlin opnieuw in de teaser verscheen, is het mogelijk dat we weer belangrijke flashbacks krijgen te zien van de tijd waarin Berlin nog leefde.

Seizoen 5 en 6

Goed nieuws voor fans: La Casa De Papel krijgt een vijfde en zesde seizoen! Dat betekent dat we nog véél meer van El Profesor en zijn team te zien krijgen. Bring it on, Netflix!

Advertentie - Lees hieronder verder