Gaby Blaaser gaat op zoek naar liefde in The Bachelorette

"Ik kan niet wachten om het vliegtuig in te stappen, de romantiek tegemoet!"

gaby-blaaser
Gaby BlaaserInstagram

The Bachelorette is terug! Een vrouwelijke BN'er gaat op zoek naar ware liefde en wij mogen dat vermakelijke proces wekelijks volgen. De Bachelorette van dit jaar is bekend gemaakt: Gaby Blaaser kan niet wachten om dit “waanzinnige avontuur voor de 100 procent aan te gaan!”

Gaby Blaaser in The Bachelorette

Het afgelopen jaar heeft de blondine inzichten gekregen over de liefde. Ze is nu klaar om zich écht open te stellen, zo vertelt ze aan RTL Boulevard: "Ik kan niet wachten om het vliegtuig in te stappen, de romantiek tegemoet!"

Waar Gaby naar opzoek is? Dat weet ze zelf ook niet precies. “Het maakt me niet echt uit. Ik heb niet een bepaald type. De ene keer vind ik iemand leuk die onder de tatoeages zit en de andere keer totaal niet. Ik vind het leuk als iemand me aan het lachen maakt.’’

The Bachelorette kijken

Het programma is ontzettend populair in Amerika en is sinds 2003 in elf landen te zien. The Bachelor(ette) is eerder ook al op de Nederlandse buis te zien geweest, het laatste seizoen vond plaats in 2017 op Net5. Dit nieuwe seizoen kun je volgen op Videoland.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder