De officiële trailer van Nederlandse Netflix-serie Ares is hier

De psychologische horrorserie verschijnt bijna op Netflix

ares-trailer
AresYouTube

Netflix is on a roll. De streamingdienst overlaadt ons met zelfgeproduceerde series en films die ook nog eens binnen no time megapopulair blijken. De eerste volledig in Nederland geproduceerde Netflix-serie komt binnenkort uit. Ares verschijnt op 17 januari op de streamingdienst. We krijgen nu alvast een voorproefje, met de officiële trailer die zojuist is vrijgegeven.

Trailer Ares

In de trailer zien we Rosa en Jacob, die worden uitgenodigd door een geheim studentengenootschap in Amsterdam. Al snel blijkt dat de wereld van rijkdom en macht een schaduwzijde heeft. De twee beste vrienden betalen een vreselijke prijs om bij de elite te horen.

Ares seizoen 1

De psychologische horrorserie bestaat uit acht delen. Onder anderen de Nederlandse Jade Olieberg, Tobias Kersloot, Lisa Smit en Rifka Lodeizen behoren tot de castleden. De regie ligt in de handen van Giancarlo Sanchez en Michiel ten Horn. Het script is geschreven door Winchester McFly, die ook de scenarioschrijver van Bankier van het Verzet en Smeris is. De eerste trailer van Ares vind je hier.

Advertentie - Lees hieronder verder