Alles wat je wilt weten over het vervolg van To All The Boys I've Loved Before

De releasedatum, de cast én de eerste beelden

To All The Boys I've Loved Before 2
Alberto E. RodriguezGetty Images

Het vervolg van de Netflix-film To All The Boys I've Loved Before zit eraan te komen, en man, we kunnen niet wachten. De Netflix Original uit 2018, met Lana Condor als Lara Jean en Noah Centineo als Peter Kavinsky in de hoofdrol, werd een regelrechte hit. Ongeveer een jaar geleden werd bekendgemaakt dat de film een vervolg krijgt, en langzaam maar zeker komen we meer te weten over deel twee van de romantische komedie. Wij zetten alle details voor je op een rij.

To All The Boys I've Loved Before

We beginnen even met een korte samenvatting van wat er ook alweer gebeurde in de eerste film. Het verhaal gaat over Lara Jean, die aan vijf van haar grootste crushes een liefdesbrief schrijft zonder die te versturen. Je voelt 'm al aankomen: op een dag merkt ze dat iemand die brieven voor haar op de post heeft gedaan en alle jongens er dus tegelijkertijd achterkomen dat Lara verliefd is op hen. Haar leven staat op z'n kop, maar gelukkig is daar de knappe Peter Kavinksy to the rescue. Samen bedenken ze een plannetje en besluiten ze om een relatie te faken om zo de aandacht van de brieven af te leiden. Totdat de twee écht verliefd op elkaar worden.

To All the Boys: P.S. I Still Love You

In het tweede deel - genaamd To All the Boys: P.S. I Still Love You - is het 'doen alsof' verleden tijd, en gaan Lara Jean en Peter Kavinsky als gelukkig koppel het leven door. Totdat een van de oude liefdes van Lara Jean – die ook een liefdesbrief van haar ontving – weer opduikt. En tja, dat zorgt voor de nodige verwarring in het leven van Lara Jean. In een interview met Elle.com vertelde Lana Condor daar eerder al het volgende over: "In de tweede film komt er een nieuw personage dat Peter behoorlijk gaat uitdagen. Ze moeten voor mij vechten."

Trailer

In de officiële trailer van To All the Boys: P.S. I Still Love You zie je hoe Lara Jean en Peter Kavinsky hun ‘echte’ eerste date hebben en beloven elkaars hart niet te breken. Maar als John - een ex-crush van Lara Jean - plotseling opduikt met een brief, komt die belofte op losse schroeven te staan…

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Er zijn inmiddels nog meer nieuwe beelden vrijgegeven. Bekijk hier de nieuwe trailer van To All The Boys 2.

Cast

Die oude liefde van Lara Jean, John Ambrose, wordt gespeeld door Jordan Fisher, die je wellicht kunt kennen van Grease: Live. Ook won hij het vijfentwintigste seizoen van de Amerikaanse Dancing with the Stars. Eerder gingen er massaal geruchten dat Cole Sprouse (Jughead in Riverdale) de rol van John Ambrose zou vervullen, maar dat blijkt dus niet waar. Wél is er een andere (oude) Riverdale-acteur in het vervolg van de film te zien; Ross Butler, die in het eerste seizoen van Riverdale Reggie Mantle speelde, zal te zien zijn in deel twee van de film als Trevor Pike, de beste vriend van Peter. Je kunt Ross Butler uiteraard ook kennen van zijn rol als Zach Dempsey in 13 Reasons Why. Toen de acteur voor de rol van Zack Dempsey in aanmerking kwam, besloot hij zijn (ietwat kleinere) rol als Reggie Mantle in Riverdale op te geven. Charles Melton vervult nu die rol.

Releasedatum

Het lange wachten is eindelijk bijna voorbij; op 12 februari verschijnt de film op Netflix. Twee dagen voor Valentijn. Toeval? Waarschijnlijk niet.

Deel 3

To All The Boys I've Loved Before is gebaseerd op de boekenreeks van schrijver Jenny Han, die ook de vervolgboeken P.S. I Still Love You en Always and Forever, Lara Jean schreef. Deel twee, P.S. I Still Love You, is het deel dat er nu aan zit te komen. De acteurs hebben onlangs op Instagram bevestigd dat er ook een derde deel in de maak is. Betekent dit dat we hierna Always and Forever, Lara Jean kunnen verwachten?

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder