Kijkers The Voice of Holland compleet in de war door de outfit van deze kandidaat

De broek van deelnemer Jantien was hét gespreksonderwerp van de avond

The Voice of Holland
The Voice of Holland

Waar kijkers van The Voice of Holland meestal uitgebreid de gouden keeltjes van de kandidaten bespreken op Twitter, ging het gisteravond vooral over de outfit van een van de deelnemers. De broek van kandidaat Jantien zorgde voor de nodige verwarring.

Kijkers in de ban van broek

De broek van de zangeres leek op beeld continu van kleur te veranderen, iets wat oplettende kijkers nogal bezighield. Zo worden er massaal beelden gedeeld waarop te zien is hoe de kleur van de broek van Jantien in een minuut tijd verandert van roze naar groen, blauw, geel en uiteindelijk weer roze.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Reactie van RTL4
Hoe dat kan, lijken ook de makers van het programma niet helemaal te begrijpen. "Net als iedereen zijn wij ook in de ban van deze broek", laat een woordvoerder van RTL4 weten. "En eigenlijk doen we het ook wel een beetje in onze broek van het lachen." Vermoedelijk gaat het om een "grap vanuit de montage".

Het optreden
Ondanks dat de kijkers alleen maar oog hadden voor de broek van Jantien, waren de juryleden gelukkig ook verrast door haar optreden. Met een vertolking van het nummer Zeg me wie je ziet van Marco Borsato wist Jantien een plekje te bemachtigen in het team van Anouk. Hier bekijk je haar optreden terug.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder