Alles over het nieuwe Videoland-seizoen van Expeditie Robinson

Het programma is binnenkort alweer terug!

Fun, Vacation, Barechested, Summer, Tourism, Recreation, Leisure, board short, Shorts,

We hebben gisteren tijdens de finale van Expeditie Robinson weer (voorlopig) afscheid moeten nemen van het spelprogramma. Maar niet getreurd: er verschijnt binnenkort een nieuw seizoen van het survival-programma, exclusief op Videoland! Deze Expeditie Robinson-special belooft weer een prachtig eiland, strijdlustige kandidaten en loodzware proeven. Toch zullen er in de spin-off een aantal dingen veranderen (of beter gezegd: terug veranderen). Wij zetten alle informatie op een rij.

Nederland tegen Vlaanderen

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is één grote throwback. Weet je nog dat er altijd bekende Nederlanders én bekende Vlamingen meededen? Daarvóór deden er zelfs alleen onbekende Nederlanders en Vlamingen mee. Dat is dit keer weer het geval: het is (onbekend) Nederland tegen (onbekend) Vlaanderen. Wie de deelnemers van dit seizoen zijn, is nog niet bekend.

Geraldine Kemper

De Expeditie Robinson Videoland-special zal niet worden gepresenteerd door Kaj Gorgels en Nicolette Kluijver, zoals in het afgelopen seizoen. In plaats daarvan heeft Geraldine Kemper die taak. Zij deed zelf mee aan het programma in 2013 en weet daarom als geen ander wat de deelnemers doormaken. Geraldine kwam tijdens haar deelname tot en met de finale, maar verloor toen van judoka Edith Bosch. Geraldine is bekend van BNN. Ze presenteerde verschillende programma's, zoals Spuiten en Slikken en 3 op Reis en stapte in april 2019 over naar RTL.

Releasedatum

De Videoland-editie van Expeditie Robinson zal vanaf 23 januari te zien zijn op de streamingdienst. De afleveringen komen waarschijnlijk wekelijks online, net als de ‘normale’ Expeditie Robinson-afleveringen. De opnames vonden plaats op de Filipijnen, en waren ongeveer gelijktijdig met de regulieren opnames. Er verscheen in juni een kiekje met de ‘Expeditie Robinson crew’ op Geraldine’s Instagram:

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur