Marcus Hansma wint Holland's Next Top Model 2019

Dat modellencontract is binnen!

Jury Holland's Next Top Model
Holland's Next Top Model

Zestien weken lang streden veelbelovende Nederlandse modellen in spé voor de titel Holland's Next Top Model 2019. Gisteravond kwam eindelijk een winnaar uit de wedstrijd. De 18-jarige Marcus Hansma bemachtigt de eerste prijs.

Winnaar Holland's Next Top Model 2019

Marcus moest het in de finale opnemen tegen Silke, Jay en Lenny. De winnaar sleept hiermee niet alleen de eer binnen, maar ook een modellencontract. Dat is nog niet alles; Marcus' eerste tijdschriftcover is ook meteen een feit. Hij schittert op de cover van het januari-nummer van Elle.

Marcus over HNTM

"Dit had ik vooraf nooit kunnen vermoeden en ik ben dan ook erg dankbaar voor deze zege," reageert Marcus blij. "Met het modellencontract op zak gaat het voor mij nu écht beginnen. Ik kan niet wachten en grijp elke kans graag met beide handen aan! Daarnaast kijk ik uit naar het moment dat straks de Elle op de deurmat valt."

Anna Nooshin

Presentatrice en jurylid Anna Nooshin feliciteert de 18-jarige uitgebreid op Instagram. "Congrats lieve Marcus met deze winst. Het is je zó gegund. Iemand die nog nooit voor de camera had gestaan. Iemand die zo heeft gestreden in het leven. Ik hoop echt dat deze winst je alles brengt waar je van droomt," aldus de influencer.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder