Doodstil is een Penoza spin-off rondom Luther

De serie is vanaf het najaar van 2020 te zien

Penoza spin-off Luther
KRO-NCRV

Baal jij ook zo dat Penoza voorbij is? De film hield ons nog even zoet, en nu hebben het nog meer goed nieuws: Penoza krijgt een spin-off rondom het personage Luther (Raymond Thiry). De serie gaat Doodstil heten, en we zullen meer te weten komen over de achtergrond en afkomt van Luther, de stille rechterhand van Carmen van Walraven.

Releasedatum Penoza-spin-off Doodstil

Doodstil zal in het najaar van 2020 uitkomen en te zien zijn op NPO3. De miniserie krijgt vier afleveringen, maakte KRO-NCRV en NL Film bekend. De serie is dus een prequel van de vijf seizoenen en de speelfilm van Penoza, waarin we de geschiedenis van Luther induiken. We zien hoe Luther wraak probeert te nemen op de moordenaar van zijn broer, maar we zien ook flashbacks van een jongere – meer praatgrage – Luther in de jaren negentig.

Na vijf seizoenen en een film nu ook een spin-off

Dat Nederland geen genoeg kan krijgen van Penoza mag duidelijk zijn. De film Penoza: The Final Chapter scoort al drie weken uitstekend in de bioscopen en tikte gisteren de 300.000 bezoekers aan. Het is het vervolg op de serie die van 2010 tot 2017 vijf seizoenen lang te zien was. De serie en film vertellen het verhaal van Carmen van Walraven, die na de dood van haar man zijn rol in het criminele circuit overneemt. Gelukkig is The Final Chapter dus niet helemáál het laatste hoofdstuk en mogen we in de toekomst dus nog meer Penoza-goodness tot ons nemen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder