Deze Harry Potter-acteurs komen in 2020 naar Nederland

All the way from Hogwarts

Harry Potter
Harry Potter en de Halfbloed Prins

Ben jij een Harry Potter-fan in hart en nieren? Dan hebben we leuk nieuws voor je. In het voorjaar van 2020 komen er in totaal zestien(!) Harry Potter-acteurs naar Nederland. De acteurs zullen hun opwacht maken tijdens het Magical Castle event op de Veluwe op 23 en 24 mei, waar de magische wereld van Harry Potter wordt nagebootst én je dus verschillende acteurs uit de filmreeks in levende lijven kunt ontmoeten.

Harry Potter-acteurs in Nederland

Nu zijn jullie natuurlijk benieuwd welke acteurs dat precies zijn. Helaas staan Daniel Radcliffe, Emma Watson en Rupert Grint (Harry Potter, Hermelien en Ron in die volgorde – al hoeven we dat de echte fans natuurlijk niet te vertellen) niet in het rijtje. Wel zal – en hier zijn fans enorm over te spreken – actrice Bonnie Wright, die in de films de rol van Ginny speelt, tijdens het weekend in mei op de Veluwe aanwezig zijn.

Q&A
Onder anderen Stanislav Yanevski (Viktor Kruml in Harry Potter en de Vuurbeker), Devon Murray (Simon Filister in de films, de klasgenoot en kamergenoot van Harry en Ron) en Paul Warren (de body double van Harry, die ook de jonge Captain America speelt) staan ook in het rijtje. Tijdens het tweedaagse evenement beantwoorden de acteurs vragen over de films in een Q&A en kunnen fans met de acteurs op de foto.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder