Temptation-Yasmine en Love Island's Martin zijn Instagram official

Een onverwacht reality-tv koppel

Yasmine en Martin
Instagram

Mocht je dit nieuwtje compleet gemist hebben - je bent niet de enige: ken je Yasmine van Temptation Island en Ex On The Beach: Double Dutch nog? Zij heeft nu een relatie met Martin, uit het eerste seizoen van de Nederlandse Love Island. Ze zijn zelfs al Instagram official! Deze zagen we niet aankomen...

Yasmin en Martin relatie

Yasmine Pierards en Martin Foru zijn een item. Dat wordt wel duidelijk uit de Instagram-feeds van de twee mediapersoonlijkheden. Martin deelt een intieme foto en een video van hem en zijn "girl" Yasmine. "She's mine," aldus Martin in het filmpje. Yasmine plaatst twee foto's op haar feed, waarop het koppel zoenend te zien is. Uit Yasmines caption blijkt dat ze al behoorlijk serieus zijn. "Soulmate," schrijft ze bij de foto van gisteren.

Martin en Sebastiana

Voordat Martin een relatie met Yasmine kreeg, was hij samen met Sebastiana. Martin vormde vanaf de eerste dag van Love Island een koppel met de Vlaamse. Na de opnames gingen Martin en Sebastiana alweer vrij snel uit elkaar. Volgens Seba veranderde alles toen ze terugkwamen van het programma. "We kregen meer ruzies, meer discussies, over domme dingen. Er miste iets tussen ons. Ons vuur, onze passie was weg." In een emotionele vlog vertelt Sebastiana over haar breuk met Martin.

Sebastiana over relatie Martin Yasmine

Over Martins nieuwe vlam heeft Sebastiana ook iets te zeggen. In een Q&A op Instagram beantwoordt Seba vragen van fans. Één van die vragen is of de Love Island-deelneemster jaloers is op Marin en Yasmine. "Nee hoor. Ik weet dat het voor jullie heel raar klinkt, omdat jullie natuurlijk mijn hele relatie gevolgd hebben," begint Sebastiana. "Maar mijn relatie met Martin buiten Love Island was echt niet meer leuk. Ik had ons hoofdstuk al afgesloten, het is gewoon niet leuk als mensen het in je gezicht willen gooien. Want ook al was ik verdergegaan, dan had ik mijn relatie altijd low key gehouden uit respect naar hem toe."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder