Face your fears: Alle afleveringen van Ik Mik Loreland staan online

Even kijken of je nog zo bang bent voor Karbonkel

Ik Mik Loreland online kijken
Ik Mik Loreland

Het was altijd een heuglijk moment op de basisschool: de televisie-stellage werd naar binnen gerold en we mochten een filmpje kijken. Voor iedereen die tussen 1994 en 1996 in groep 3 zat sloeg die opgewondenheid echter om; de binnenrollende tv zorgde voor een Pavloviaanse paniekreactie. De reden: Karbonkel uit Ik Mik Loreland.

Trauma's om Karbonkel

Ik Mik Loreland was een educatief programma waarmee kinderen in groep drie leerden lezen. De makers stonden er echter niet bij stil dat de serie véél te eng was voor kleine kinderen. Mik was een meisje uit Loria, en in Loria gingen mensen echt lekker op lezen. Bizarre trol/vis-hybrid Karbonkel – I'll smoke whatever they were smoking – kon niet lezen, dus in een pissige bui verwijderde hij alle letters uit Loria. Aan Mik was de taak om die letters terug te zoeken aan de hand van allerlei scenario's die regelrecht uit een slechte psychedelische trip lijken te komen.

Ik Mik Loreland online kijken

Wil je kijken of je de serie en Karbonkel nog steeds zo eng vindt? Gelukkig heeft een YouTube-gebruiker alle afleveringen in een playlist gezet. Hier zijn in elk geval de eerste tien afleveringen van het 19 afleveringen tellende eerste seizoen. De rest van de afleveringen (ook van Ik Mik Loreland seizoen 2) zijn hier te bekijken.

Ik Mik Loreland aflevering 1

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Bekijk de rest van de afleveringen in deze playlist.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder