Chilling Adventures of Sabrina seizoen 3: releasedatum, trailer en cast

Alles over de terugkeer van onze favoriete half-heks

Chilling Adventures of Sabrina seizoen 3
Chilling Adventures of Sabrina

Get in, witches. Onze favoriete half-heks is terug! Er verschijnen binnenkort eindelijk nieuwe afleveringen van Chilling Adventures of Sabrina. Seizoen 3 van de Netflix-serie is on its way, maar voor het zo ver is delen we alles wat je wil weten erover: de releasedatum, trailers en (nieuwe) castleden.

Releasedatum

Het nieuwe jaar wordt goed ingeluid, want op 24 januari 2020 verschijnt Chilling Adventures of Sabrina Deel 3 op Netflix.

Trailer

De eerste trailer van CAOS seizoen 3 is onlangs verschenen, maar het is niet een trailer zoals we 'm gewend zijn. Sabrina speelt de hoofdrol in haar eigen muziekvideo van het lied Straight To Hell. Tussendoor zien we beelden van de nieuwe afleveringen, waaronder een shirtloze en geketende Nick, Ambrose en Prudence die betrokken zijn in een ritueel en Lilith met de kroon van Hel op haar hoofd. Wees gewaarschuwd: het lied blijft in je hoofd hangen.

De officiële trailer is inmiddels ook uit. We zien hoe Sabrina haar vriendje Nick probeert te redden, maar tegelijkertijd op nieuwe problemen stuit. Doordat de hel ontregeld is, zijn de andere werelden - de aarde, het vagevuur en de hemel - ook niet langer in balans. Raad eens wie er de troon van de hel moet beklimmen en alles en iedereen moet redden? Juist ja, Sabrina. Dat belooft veel goeds slechts. Bekijk de trailer hieronder:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Cast

Wat betreft de castleden, zien we (gelukkig!) een hoop oude gezichten terug. Natuurlijk kruipt Kiernan Shipka opnieuw in de rol van Sabrina, is Ross Lynch haar ex-vriend Harvey en worden haar tantes Hilda en Zelda gespeeld door Lucy Davis en Miranda Otto. Ook personages Ambrose, Nick en Theo zien we terug in Deel 3.

Nieuwe castleden

Naast de vertrouwde personages zien we in seizoen 3 ook een paar nieuwe gezichten. Sam Corlett, Jonathan Whitesell en Skye Marshall stellen zich aan je voor in een video op de social media-kanalen van CAOS. Sam Corlett is nog redelijk onbekend, maar Jonathan Whitesell ken je misschien van Once Upon A Time en Skye Marshall speelt in de thriller Beyond Deceit.

Seizoen 4

Na seizoen 3 kunnen we al gauw een vierde seizoen verwachten. Eerder maakten de makers bekend dat seizoen 4 van Chilling Adventures of Sabrina er ook aankomt. Thank Satan!


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder