Er komt een nieuw seizoen Chateau Meiland aan

Wat goeeeed!

image
SBS 6

Goed nieuws voor iedereen die elke maandag om half negen aan de buis gekluisterd zit: er komt een nieuw seizoen van Chateau Meiland aan! Dat belooft weer een heleboel gegil, gevloek en gewijn. De Meilandjes gaan zich volgend jaar storten op een nieuw project.

Nieuw seizoen Chateau Meiland

Martien Meiland belde vanmorgen met radio-dj Wietze de Jager van De 538 Ochtenshow, om ‘heel goeeeed’ nieuws te delen. Eerst namen de twee wat hoogtepunten door van 2019 - en dat waren er nogal wat. “Wij hebben natuurlijk ontzettend hard gewerkt op het chateau,” vertelt Martien. “De serie is gestart en wordt zo goed bekeken! Natuurlijk is de Gouden Televizier-Ring ook een fantastisch gebeuren,” somt ze op. En onder het motto ‘we moeten door,’ laat Martien weten dat hij, Erica en Maxime volgend jaar beslist niet op hun kont gaan zitten. “Ik mag jullie als eerste de primeur geven: er komt een nieuw seizoen,” verklapt hij.

Chateau Meiland seizoen drie

Op het Meiland-landgoed staat nóg een huis. In het nieuwe seizoen gaat de familie dit gebouw opknappen. “Er zit inmiddels wel al een nieuw dak op, maar de hele binnenkant, alle muren zijn eruit, dus dat hele huis moeten we gaan verbouwen,” aldus Martien. Je kunt het je na alle kerst-hectiek misschien niet voorstellen, maar de Meilandjes staan alweer te trappelen om in het nieuwe huis aan de slag te gaan. “We gaan in januari weer met volle moed met de hamer en de koevoet en alles aan de gang,” zegt Martien. Wanneer het nieuwe seizoen te zien, kan hij nog niet met zekerheid zeggen. “Ach kind, dat weet ik helemaal nog niet. Daar houd ik me helemaal niet mee bezig,” zegt hij.

Het goede voornemen van Martien Meiland

Bij een nieuw jaar (en een nieuw seizoen) horen goede voornemens. Martien heeft er ook eentje voor 2020: “Ik hoop wel dat ik niet meer zo veel vloek hoor, want ik schrok me gisteravond weer kapot,” vertelt hij.

Advertentie - Lees hieronder verder