Dat wordt wijnen: dít is wanneer het nieuwe seizoen van Chateau Meiland begint

Wat goeeeed!

chateau-meiland-sbs-
SBS 6

Er komt een nieuw seizoen van Chateau Meiland aan, en hij komt een stuk sneller dan je denkt! Dat belooft weer een heleboel gegil, gevloek en gewijn. De Meilandjes gaan zich dit keer storten op een nieuw project.

Nieuw seizoen Chateau Meiland

Martien Meiland liet in december al aan radio-dj Wietze de Jager van De 538 Ochtendshow weten dat er een nieuw seizoen van Chateau Meiland aan zit te komen. Nu weten we dat seizoen 3 er al heel snel aankomt: vanaf maandag 23 maart kunnen we alweer genieten van de hysterische familie, om 20.30 uur bij SBS6.

Chateau Meiland seizoen drie

Waar zal het nieuwe seizoen van Chateau Meiland over gaan? Op het Meiland-landgoed staat nóg een huis. In het nieuwe seizoen gaat de familie dit gebouw opknappen tot een luxe gîte. “Er zit inmiddels wel al een nieuw dak op, maar de hele binnenkant, alle muren zijn eruit, dus dat hele huis moeten we gaan verbouwen,” aldus Martien in december. Ook neemt het gezin in het nieuwe seizoen een welverdiende vakantie in een luxe resort in Tenerife, samen met huishoudster Nadège – die daarvoor nog nooit buiten het dorp is geweest.

Het goede voornemen van Martien Meiland

In het radio-interview met 538 liet Martien wel weten in het nieuwe seizoen een stukje minder te willen vloeken: “Ik hoop wel dat ik niet meer zo veel vloek hoor, want ik schrok me weer kapot,” vertelt hij over de avond dat hij de kerstuitzending keek.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder