Trump is in Canada uit Home Alone geknipt – natuurlijk reageert hij boos op Twitter

Is this real life?

Donald Trump in Home Alone
Ron GalellaGetty Images

Soms vragen we ons af welke glitch in de Matrix ervoor zorgt dat het leven in 2019 klinkt als één grote grap. Stel: je ligt al tien jaar in een coma en wordt vandaag wakker en leest de headline: "President Donald Trump haalt uit naar Canadese Minister President Trudeau omdat zijn rolletje uit Home Alone is geknipt". Is this real life?


Trump in Home Alone

Trump schepte enkele dagen geleden nog op over zijn cameo van tien seconden in Home Alone 2. In een telefoontje met de Amerikaanse troepen in het buitenland zei hij: "Nou, ik zit in Home Alone 2, en daar hebben veel mensen het elk jaar over. Vooral rondom kerst." Toen de Canadian Broadcasting Corporation eerder deze week de kerstklassieker uitzond, bleek Trump's kleine cameo uit de film geknipt te zijn. Trump nam deze kans uiteraard aan om een conflict met één van zijn buurlanden aan te wakkeren, en hield Justin Trudeau verantwoordelijk voor de keuze.

Plaats voor reclameblokken

Aan de antwoorden op de tweet te zien denken Trump-fans écht dat een Minister President zich bezighoudt met het wel of niet inkorten van een kerstfilm. Niet te redden. De CBC zegt de keuze al in 2014 te hebben gemaakt, überhaupt voordat Trump zich verkiesbaar stelde als president. De zender zegt te film ingekort te hebben om plaats te maken voor reclameblokken, en zegt meerdere scènes te hebben verwijderd die niet van belang waren voor het verhaal. Voor wie de cameo wel nog wil zien, is het stukje hieronder te bekijken:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder