Familie Meiland is de Gouden Televizier-Ring kwijt

"Ik heb 'm ergens neergelegd, maar ik weet niet waar"

Maxime en Martien Meiland
Instagram

Waar we in 2018 nog nooit van de familie Meiland gehoord hadden, stalen ze dit jaar onze harten. Hun realityserie Chateau Meiland sleepte zelfs de felbegeerde Gouden Televizier-Ring binnen en won hiermee onder andere van Expeditie Robinson en Beste Zangers. De Meilandjes zijn nog steeds dolblij met hun winst. Er is alleen één probleem: ze zijn de Televizier-Ring kwijt.

Familie Meiland Over De Grens Award 2019

Martien, Erica en Maxime Meiland verschijnen in een nieuwe video van De Ondernemer. Daarin krijgen ze opnieuw een award uitgereikt: ze zijn de winnaars van de Over De Grens Award 2019. Wanneer familie Meiland gevraagd wordt of deze prijs naast de Gouden Televizier-Ring mag staan, antwoorden de Meilandjes lachend dat ze die award momenteel kwijt zijn.

Gouden Televizier-Ring verloren

"Die is dus weg," aldus Martien. “Ja, het is echt heel erg, maar we gingen op vakantie en ik dacht: die kan niet op die stoel blijven liggen. Dus ik heb hem ergens neergelegd, maar ik weet niet waar,” legt Erica uit. "Hij ligt wel ergens," beaamt Martien. "Nou, ik hoop in de kluis!" vult Maxime aan. Da's duidelijk!

Chateau Meiland seizoen 3

Naast de nieuwe award die de familie gewonnen heeft, hebben ze nog meer goed nieuws: er komt een nieuw seizoen Chateau Meiland aan! Dat belooft weer een heleboel gegil, gevloek en gewijn. De Meilandjes gaan zich volgend jaar storten op een nieuw project. Martien vertelde eerder deze week in De 538 Ochtenshow dat ze nóg een huis op het Meiland-landgoed hebben, dat ze in seizoen 3 gaan opknappen. “Er zit inmiddels wel al een nieuw dak op, maar de hele binnenkant, alle muren zijn eruit, dus dat hele huis moeten we gaan verbouwen,” vertelt Martien.

De opnames beginnen al snel: “We gaan in januari weer met volle moed met de hamer en de koevoet en alles aan de gang,” aldus Martien. Wanneer het nieuwe seizoen te zien, kan hij nog niet met zekerheid zeggen. “Ach kind, dat weet ik helemaal nog niet. Daar houd ik me helemaal niet mee bezig,” zegt hij.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder