Peter van der Vorst hint op terugkeer Temptation Island op tv

'Een succesvol programma als Temptation Island gooi je niet weg als dat niet nodig is'

Temptation Island VIPS
Temptation Island VIPS

Peter van der Vorst, programmadirecteur bij RTL Nederland, heeft in een interview met De Telegraaf iets meer losgelaten over de toekomst van realityprogramma's als Temptation Island op RTL. Eerder liet de programmadirecteur weten dat alle realityprogramma's van de buis werden gehaald na grensoverschrijdend gedrag in het programma De Villa. "Al onze guilty pleasure-programma's worden opgeschort, zodat we zeker weten op welke manier ze achter de schermen tot stand zijn gekomen", zei de directeur. Nu laat hij weten dat hij zeker nog toekomst in Temptation Island ziet.

Reality-tv bij RTL

Van der Vorst, die voor het zeggen heeft welke programma's er op de RTL-zenders worden uitgezonden, laat in het interview weten dat hij betreurt wat er is gebeurd in het programma De Villa. Het incident was naar eigen zeggen het dieptepunt van zijn eerste jaar als programmadirecteur.

Temptation Island
Toch betekent het voor hem niet per definitie het einde van realityprogramma's op RTL. "De Villa is definitief verleden tijd, maar een succesvol programma als Temptation Island gooi je niet weg als dat niet nodig is. Ik ben ervan overtuigd dat je dit soort programma's kunt blijven maken. Mensen moeten zich alleen wel volledig veilig voelen. Voor, tijdens én na de opnames."

Een nieuw seizoen van Temptation is al opgenomen. Het seizoen zal echter pas worden uitgezonden als Van der Vorst daar officieel groen licht voor geeft.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder