Penn Badgley verklapt per ongeluk dat er een derde seizoen van You komt

Seizoen twee nu aan het bingen? Het zijn niet de laatste afleveringen

Netflix-serie You
Netflix

De feestdagen zijn dan misschien weer voorbij, maar de dagen zijn nog net zo feestelijk nu er weer nieuwe afleveringen van You op Netflix staan. Op tweede kerstdag, 26 december, verscheen het tweede seizoen van de serie op de streamingdienst. Al bingewatchend vragen fans zich gegarandeerd af of er ook nog een derde seizoen aankomt. Een vraag die Penn Badgley (Joe Goldberg in de serie) nu zelf per ongeluk heeft beantwoord.

Seizoen drie van You

In een interview met Entertainment Tonight versprak de hoofdrolspeler van de serie zich per ongeluk. Over een personage zei hij: "Ze lijkt niet op hetzelfde soort roofdier als ik ben. Ze lijkt niet op degene die ze is in seizoen drie...", aldus de acteur, die zijn zin abrupt onderbrak nadat hij besefte wat hij had verklapt.

Joe Goldberg
De acteur had natuurlijk al te veel gezegd, en dus hield hij stijf zijn lippen op elkaar over de inhoud van seizoen drie. Wel zei hij dat hij zelf vindt dat zijn personage moet worden gestraft. "Wat betekent dat? Moet hij de gevangenis in? Of betekent het dat hij dood moet? Ik weet het niet."

Of het derde seizoen al is opgenomen en wanneer het op Netflix verschijnt, is nog niet bekend.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder