Makers The Witcher ontdekten net op tijd een fout in de serie

Oops!

the witcher
The Witcher

Als je een fantasy-serie maakt die zich afspeelt in een fictieve wereld die veel weg heeft van de middeleeuwen, is het handig als er niet per ongeluk moderne voorwerpen in verschijnen. Jep, ik heb het over de Starbucksbeker die in een aflevering van Game of Thrones voorbijkwam. Een soortgelijk incident vond plaats bij de gloednieuwe Netflix-serie The Witcher. De makers ontdekten het foutje nog nét op tijd.

Fout in The Witcher

Wie The Witcher heeft gezien, de boeken (waarop de serie gebaseerd is) heeft gelezen of de spellen heeft gespeeld, kent de 'normale' vervoersmiddelen in Het Continent: je kunt je verplaatsen door middel van een koets, paard en wagen, paard of een magisch portaal. Een auto zou dus best wel uit de toon vallen, aangezien dat voertuig in de fictieve wereld van The Witcher niet is uitgevonden. Driemaal raden wat je in een scène van de serie zag? Twee koplampen.

De producent van The Witcher, Lauren S. Hissrich, vertelt aan CinemaBlend dat ze een paar weken geleden per toeval op de autolampen stuitte. "We keken een scène met een andere reden, toen iemand zei: 'Zijn dat koplampen van een auto?' En toen zagen we het: 'Jep, dat zijn koplampen van een auto.' Er zijn niet veel auto's in The Witcher, weet je," grapt de showrunner.

Populairste Netflix series 2019

Over The Witcher gesproken. Mocht je nog twijfelen of deze titel het kijken waard is, dan overtuigt dit je misschien: de fantasy-serie is één van de tien populairste Netflix-series van 2019.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder