Alle Marvel-films die in 2020 uitkomen

New year, new me Marvel movies

Black Widow van Marvel
Black Widow

Het was een goed jaar voor Marvel-fans. Afgelopen jaar verschenen er een paar pareltjes in de bioscoop (zoals Avengers: Endgame, die nogal wat records verbrak), wat het totale aantal marvel-films op 23 brengt (ziehier alle Marvel-films in chronologische volgorde). Gelukkig staat ons volgend jaar ook veel leuks te wachten. Dit zijn alle Marvel-films die in 2020 verschijnen. Disclaimer: door de coronacrisis zijn veel films uitgesteld.

The New Mutants

Disney - waar Marvel Entertainment onder valt - kocht eerder dit jaar Fox en heeft daarmee de rechten van de X-Men Cinematic Universe verkregen. Hoewel Disney waarschijnlijk de X-Men films opnieuw wil uitbrengen (met andere acteurs en andere verhalen), moet er nog één film uitkomen die al gemaakt is. The New Mutants verschijnt in april 2020 (door de coronacrisis augustus 2020) en is naar verluidt een 'superhelden horrorfilm'. Hoewel de film dus officieel een Marvel-film is, zien we geen bekende personages uit het Marvel Universum erin terug.

Black Widow

We wachten er al jaren op, maar in mei 2020 (door de coronacrisis juli 2021) is het eindelijk zover: Scarlett Johansson krijgt haar eigen Marvel-film! De film over Black Widow luidt de nieuwe fase van het MCU in. Na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame is het waarschijnlijk dat we de film van Black Widow zich afspeelt in het verleden.

The Eternals

In november (door de coronacrisis november 2021) verschijnt er een nieuwe groep superhelden in de Marvel Universe. De rollen worden vertolkt door Angelina Jolie, Salma Hayek, Richard Madden, Kumail Nanjiani en Brian Tyree Henry. We weten nog niet precies waar de film over gaat, maar we kunnen wel al het een en ander afleiden uit de stripboeken. Een buitenaards ras genaamd de Celestials (dat zijn de gouden wezens die je zag in Guardians of the Galaxy Vol. 2) creëren The Eternals, die bovennatuurlijke krachten hebben en onsterfelijk zijn. Zij hebben de taak op zich genomen om de aarde te beschermen.

Nieuwe Marvel-films

Geen zorgen, dit is nog niet alles. Er staan de komende jaren nog veel meer Marvel-films op de planning. Natalie Portman speelt de eerste vrouwelijke Thor; Guardians of the Galaxy 3, Ant-Man 3 en Captain Marvel 2 zijn in de maak; én er is sprake van een Marvel-film met alleen maar vrouwelijke superhelden.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder