Justin Bieber deelt de trailer van zijn nieuwe docu-serie Seasons

Inclusief nooit eerder vertoonde beelden van zijn bruiloft met Hailey Baldwin

Justin Bieber: Seasons
YouTube

Justin Bieber-fans beginnen het nieuwe jaar goed. De zanger kondigde eerder al aan dat er een nieuw album, een nieuwe tour én een gloednieuwe docu-serie aankomt. Wat betreft het album en de tour moeten we nog even geduld hebben. Voor de documentaire over de zanger kunnen we nu al de eerste beelden zien. Justin Bieber deelt de eerste trailer van de YouTube-serie, waarin we onder andere nieuwe beelden van zijn bruiloft met Hailey Baldwin zien.

Justin Bieber: Seasons

In de documentaire - die Justin Bieber: Seasons heet - krijgen we voor het eerst een kijkje in het persoonlijke leven van de 25-jarige. De serie gaat in op de afgelopen vier jaar, waarin de hoogtepunten en dieptepunten uit Justins leven plaatsvonden. In de officiële trailer zien we hoe Justin de Purpose Wereld Tournee plotseling cancelde en "niet meer zichzelf" was. "Als mensen maken we zo veel ups en downs mee. Zo veel goede seizoenen, zo veel slechte seizoenen. Soms wil je het gewoon opgeven," horen we Justin zeggen in de video.

Nieuw album

Na een zware periode is Justin klaar voor een frisse start, zo vertelt Justins manager Scooter Braun: "Hij heeft een lange pauze genomen. In die tijd heeft hij zijn vrouw gevonden, heeft hij zich veel ontwikkeld en hij is er weer klaar voor om zichzelf uit te drukken in muziek."

Bruiloft Justin en Hailey

In de trailer zien we niet alleen beelden waarin de zanger aan het werk is, maar krijgen we ook een kijkje in het privéleven van Justin en zijn kersverse vrouw Hailey Bieber. Sterker nog, we zien nooit eerder vertoonde beelden van hun bruiloft.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De documentaire bestaat uit tien afleveringen die te zien zijn op YouTube. De serie begint op 27 januari. Daarna verschijnen de afleveringen op iedere maandag en woensdag.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder