Eerste drie koppels van Temptation Island 2020 zijn uitgelekt

Ontmoet de Nederlandse en Vlaamse stellen

Temptation Island
Temptation Island

Er is de afgelopen paar maanden een hoop ophef ontstaan over reality-programma's. Hoewel De Villa permanent van de buis is gehaald, lijkt er wel een toekomst voor Temptation Island - mits de opnames op een veilige manier plaatsvinden, zonder druk van de productie of wie dan ook (hear, hear!). "Een succesvol programma als Temptation Island gooi je niet weg als dat niet nodig is," aldus RTL's programmadirecteur Peter van der Vorst, hintend op de terugkeer van Temptation.

Vóór de realityprogramma's in Nederland onder een loep kwamen te liggen, was het nieuwe seizoen van Temptation Island echter al opgenomen. Hoewel Peter van der Vorst officieel nog groen licht moet geven voor Temptation Island 2020, is er al wat informatie bekend over de nieuwe afleveringen: er zijn al drie koppels uitgelekt.

Koppels Temptation Island 2020

Dé Instagram-pagina die altijd op miraculeuze wijze op de hoogte lijkt te zijn van Temptation-nieuwtjes - we hebben het natuurlijk over Team Tempa - onthult de eerste drie stelletjes die meedoen aan de ultieme relatietest. Hier komen ze:

Arda en Elke

Het eerste koppel bestaat uit de Vlaamse Arda en Elke. Hun Instagram-profielen zijn afgeschermd (blijkbaar een pre als je meedoet aan Temptation), dus je moet ze volgen om duidelijke foto's te kunnen zien. De 26-jarige Arda heeft een fitness-bedrijf en deelt regelmatig video's van zijn work-outs.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Gianni en Melissa

De Nederlandse Gianni en Melissa zijn niet alleen op Instagram, maar ook op Facebook te vinden. In hun Instagram bio's hebben ze allebei "Gianni hartje Melissa" en "Melissa hartje Gianni" gezet (inderdaad, zoals je in het MSN-tijdperk ook deed). Melissa's profielfoto is nog steeds een foto van haar en Gianni. Betekent dit dat de twee de relatietest overleefd hebben?

This content is imported from Facebook. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Simone en Zach

Het tweede Nederlandse stel dat meedoet aan Temptation Island bestaat uit Simone en Zach. Een oplettende Temptation-fan merkt op dat dit koppel gevolgd wordt door verschillende oud-deelnemers van het realityprogramma.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder