De eerste teaser van de Lizzie McGuire-reboot is hier

Hoewel het fragment kort is, gaat het internet los op de eerste beelden van de nieuwe serie

lizzie mcguire reboot teaser hilary duff
Courtesy Everett Collection

Al enige tijd deden geruchten de ronde dat er een reboot in de maak zou zijn van de iconische Disney-serie Lizzie McGuire. Afgelopen zomer werd het nieuws bevestig en werd duidelijk dat Hilary Duff - ruim vijftien jaar later - terugkeert in de iconische rol van het personage, net zoals de gehele originele McGuire-familie. Nu zijn de eerste beelden onthuld van de langverwachte reboot met de komst van de allereerste teaser, waar we voor het eerst een kijkje in de gloednieuwe serie krijgen.

Teaser Lizzie McGuire

De nieuwe Lizzie McGuire serie wordt geproduceerd door Disney+ en zal dit jaar op het nieuwe kanaal van het streamingplatform worden uitgezonden. Met de start van het nieuwe jaar onthulde Disney+ een overzicht van alle nieuwe series en films die in 2020 zullen verschijnen, waaronder ook Lizzie McGuire. In het filmpje verschijnt niemand minder dan Hilary Duff in haar vertrouwde personage, terwijl ze binnen kijkt door een autoraam en tegen de nog onbekende bestuurder van de auto zegt: "Hi, it's me".

Hoewel het fragment super kort is, gaat het internet los op de eerste beelden van de nieuwe serie en laten fans weten niet meer te kunnen wachten op de komst van de reboot. Bij de post schrijft Disney+ de volgende boodschap: "Is dit niet wat de visie van 2020 betekent? Van Toy Story 4 en Aladdin tot Lizzie McGuire en WandaVision, hier is een kijkje in onze toekomst met de blockbusters en originals die dit jaar op Disney+ verschijnen".

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Lizzie McGuire-reboot

De reboot van de iconische serie brengt Lizzie McGuire weer terug naar onze schermen, echter ditmaal als een jongvolwassen vrouw van rond de dertig. Lizzie leeft in New York en heeft haar droombaan gevonden als binnenhuisarchitect én een nieuwe liefde. "Het goede nieuws is dat, net als ik en iedereen die van Lizzie hield en met haar is opgegroeid, Lizzie ook is opgegroeid," stelde Duff tijdens een evenement dat de show aankondigde weet de Amerikaanse Glamour. "Ze is ouder, ze is wijzer, ze heeft een veel groter schoenenbudget, wat super leuk is. Ze heeft haar droombaan. Ze heeft nu zo'n beetje het perfecte leven", aldus de actrice.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Naast dat de gehele originele McGuire-familie terugkeert met acteurs Hallie Todd, Robert Carradine, en Jake Thomas als Lizzie's moeder, vader en broertje Matt, werd afgelopen november ook bekend gemaakt dat het personage van Gordo opnieuw te zien zal zijn, gespeeld door Adam Lamberg. Ook keert Lizzie's geanimeerde alter-ego terug in de serie, die overigens niet ouder is geworden en nog steeds dertien jaar oud is. Met de hulp van haar jongere zelf navigeert Lizzie door de ups en downs van het volwassen leven in de grote stad. Vanaf wanneer de serie precies te zien zal zijn, is nog niet bekend gemaakt.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder