Theorie over You seizoen 2: fans denken de identiteit van de buurvrouw te weten

Mind is blown

You seizoen 2 Joe en Love
You

Heb je You seizoen 2 al helemaal gebingewatched? Mooi. Dan kunnen we beginnen met het uitpluizen van de serie à la Joe Goldberg. Wat voor een soort seriemoordenaar is Joe eigenlijk? Wat vinden we van Love? En wie is die mysterieuze buurvrouw waar Joe zijn oog op heeft laten vallen? Over die laatste kwestie is er één bizarre theorie die rondgaat op social media. Bizar, maar vreemd genoeg héél plausibel.

Let op: spoilers!

Theorie over buurvrouw in You

In de laatste aflevering van seizoen 2 zien we hoe Joe samen met een zwangere Love intrekt in een nieuw huis in een rustige wijk. Wanneer hij in de achtertuin loopt, gluurt hij door het hek naar een nieuwe vrouw waar hij zich vast en zeker een seizoen lang op gaat fixeren. "Dit is nog maar het begin. Dit is waar ik moest zijn - precies waar ik moest zijn - om jou te ontmoeten. Daar ben je, met je boeken en met je zonlicht. Zo dichtbij, maar werelden van me vandaan," aldus Joe. "Ik ga een manier bedenken om bij jou te komen. Zie je snel, buurvrouw."

In eerste instantie denk je misschien dat deze buurvrouw Joe's nieuwe love interest is, zoals eerst het geval was bij Beck en daarna bij Love. Twitteraars zijn er echter van overtuigd dat het anders zit: zij denken dat dit Joe's moeder is.

Joe's moeder in You

Think about it; we kregen in seizoen 2 een hoop flashbacks van Joe's kindertijd, maar hebben geen idee wat er met zijn moeder gebeurd is. En dat terwijl zij de eerste vrouw is voor wie Joe iemand vermoord heeft. De hand van de mysterieuze buurvrouw zou inderdaad de hand van een oudere vrouw kunnen zijn. Bovendien heeft ze een ring om. Toen Joe dacht dat Love getrouwd was, leek dat een reden voor hem om haar los te laten - dus het lijkt onwaarschijnlijk dat Joe op een romantische manier achter een getrouwde vrouw aan zou gaan.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Twitter is in ieder geval al overtuigd:

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Bron: Glamour US

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder