Vier Handen Op Eén Buik keert terug op tv en dit zijn de bekende moeders

BNNVARA deelt de eerste beelden van het nieuwe seizoen

Monica Geuze
Glamour, Marc de Groot

Het BNNVARA-programma Vier Handen Op Eén Buik keert terug op de buis. Het programma waarin bekende moeders aanstaande tienermoeders begeleiden tijdens en na hun zwangerschap, verdween in 2018 van de buis nadat er veel ophef was ontstaan over de contracten die de deelnemende tienermoeders moesten ondertekenen. Nu daar kritisch naar gekeken is, maakt het programma een nieuwe start op de buis, inclusief nieuwe bekende moeders.

Vier Handen Op Eén Buik

Zo gaan Nienke Plas, Monica Geuze en Kim Kötter de aanstaande moeders in het programma begeleiden. Ook Isa Hoes, Bobbi Eden, Tatum Dagelet, Victoria Koblenko en Toprak Yalciner zullen te zien zijn in het nieuwe seizoen. De bekende moeders zullen hun ervaringen en tips delen met de kersverse moeders en hen in deze bijzondere maar ook zware periode onder hun hoede nemen. Op Facebook deelt BNNVARA de eerste beelden van het seizoen.

This content is imported from Facebook. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Terug op tv
Vier Handen Op Eén Buik kwam in 2018 onder vuur te liggen nadat meerdere deelnemers uit de school klapten over het contract dat zij voor het programma moesten ondertekenen. Daarin stond onder meer dat de deelnemers een hoge boete van "duizenden euro's" – hoe hoog de boetes precies zouden zijn, is onduidelijk – moesten betalen als ze wilden stoppen met hun deelname tijdens de opnames. Volgens de productie van het programma zouden die boetes in het contract hebben gestaan om ervoor te zorgen dat de tienermoeders wel gemotiveerd genoeg zouden zijn om aan het programma mee te doen.

Voor het nieuwe seizoen zijn de contracten vernieuwd en zijn er niet langer boeteclausules opgenomen in de contracten, meldt RTL Nieuws. Vier Handen Op Eén Buik is elke dinsdag te zien op NPO3 om 20.25 uur.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder