Dit SBS-programma wordt een combi tussen Love Island en First Dates

We kunnen geen genoeg krijgen van dating shows, toch?

Young Couple Leaning in for a Kiss
Savana Ogburn / Refinery29 for Getty ImagesGetty Images

Kun jij ook geen genoeg krijgen van First Dates, All You Need Is Love en Love Island? Dan is er goed nieuws voor jou. SBS6 kondigt namelijk de opvolger van Utopia aan, en dit programma is all about love. Volgens de makers is de nieuwe dating show met de naam Lang, Leve de Liefde een mix tussen Love Island en First dates… Dat belooft veel goeds.

Over het nieuwe programma Lang Leve de Liefde

In Lang Leve de Liefde worden twee personen blind aan elkaar gekoppeld. De kandidaten gaan niet zomaar op date, maar krijgen 24 uur om elkaar beter te leren kennen. Slaat de vonk over? Dan mag het stel hun vertrek uit de luxueuze villa nog even uitstellen.

Komen de twee er na 24 uur achter dat ze niet voor elkaar gemaakt zijn – of elkaar gewoon ronduit verschrikkelijk vinden – dan mogen ze na het ééndaagse verblijf naar huis. Lukt het een stel om hun eerste date vijf dagen te laten duren? Dan krijgen ze een romantisch weekendje weg cadeau. Lijkt dit je wel wat? Je kan je nog opgeven.

Lang Leve de Liefde is vanaf maandag 20 januari elke werkdag om 19:00 te zien op SBS6.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur