Love Island-Daniël over breuk met Floor: "Als mensen de échte reden eens wisten"

Hij reageert op alle ophef op social media

Daniël en Floor van Love Island
Love Island / Videoland

Na twee Nederlandse seizoenen Love Island weten we wel dat de echte drama pas ná de opnames van het programma plaatsvindt. Een hoop koppels zijn uit elkaar, sommige deelnemers hebben alweer een andere bekende lover en Islanders hebben openlijk ruzie. Één van de opvallendste koppels dat niet langer samen is, bestaat uit Daniël en Floor. Zij wonnen het vorige seizoen van Love Island, maar gingen niet lang na hun winst uit elkaar.

Daniël heeft nu iets met Daniëlle van Temptation Island VIPS (inderdaad, Daniël en Daniëlle...) en daar is niet iedereen over te spreken. Met name Love Island-deelneemster Victoria reageert verontwaardigd op Daniëls nieuwe potentiële relatie. Na alle kritiek besluit Daniël van zich af te bijten op social media.

Daniël over kritiek op Daniëlle

Wanneer iemand alweer een hatende reactie achterlaat op Daniëls Instagram, besluit hij te antwoorden: "Ik snap het wel, want mensen zien alleen wat er op internet komt te staan. Maar er bestaat buiten social media ook nog een privéleven waarin dingen gezegd worden en gebeuren. Als je ergens over oordeelt, zorg dan eerst dat je alle feiten weet,” aldus de Love Island-winnaar.

Daniëls reactie op Victoria

Daniël vertelt dat hij het jammer vindt dat mensen hem een leugenaar noemen. "Grappig dat mensen die dit gezegd hebben, zelf mooi weer spelen," reageert hij, verwijzend naar onder anderen Victoria. "Maar ik neem in het leven niet voor niets afstand van bepaalde mensen.”

Daniël over breuk met Floor

Over zijn break-up met Floor heeft Daniël ook iets te zeggen: “Ik begrijp dat het voor mensen snel is gegaan, maar zij weten niet wat eraan vooraf is gegaan en wat de échte reden was om uit elkaar te gaan met Floor. Als mensen die reden wisten, hadden ze mij wel begrepen," vertelt hij. Toch wil de realityster niet onthullen wat die reden dan is. "Ik hou de eer aan mezelf en ben niet zoals sommigen die een ander maar al te graag de grond in drukken via de sociale media.”

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder