Fan ontdekt een hartbrekend detail in Harry Potter and the Deathly Hallows

ALL THE FEELS

De originele Harry Potter-films mogen dan al jaren geleden uit zijn gekomen, het internet vindt nog steeds nieuwe details in het verhaal die het bespreken waard zijn. Een paar maanden geleden kwamen we erachter dat Voldemorts kleding in verbinding met Gruzielementen. Inmiddels heeft een opmerkelijke fan een nieuw detail in Harry Potter and the Deathly Hallows ontdekt, waardoor je waarschijnlijk nooit meer hetzelfde naar de laatste film zult kijken.

De dood van Fred Wemel

Maak je op voor nóg een hartverscheurend detail in Harry Potter 7 (naast de scène waarin Sneep huilend het lijk van Lily vasthoudt, uiteraard). Mocht je het nog niet doorhebben: het laatste deel is de duisterste film (en boek) van de serie. We moeten afscheid nemen van een hoop personages die in de strijd met Voldemort het loodje leggen. Één van die mensen is Fred Wemel, die tijdens de Slag om Zweinstein jong (véél te jong!) sterft.

Fred en George Wemel

De makers van Harry Potter and the Deathly Hallows besloten nog wat zout in de wond te strooien, zo ontdekte een oplettende Twitteraar. Het gaat om de scène die plaatsvindt nadat Voldemort uit het Verboden Bos komt met het ogenschijnlijke 'lijk' van Harry Potter. Op het moment dat alle Dooddoeners en alle mensen van de 'goede kant' in een kring staan, springt Harry uit Hagrids armen. Iedereen is verbluft, omdat iedereen dacht dat hij dood was. Op het moment dat George Wemel beseft dat Harry wel nog leeft, kijkt hij naar achteren om het goede nieuws met zijn tweelingbroer te delen. Je ziet zijn mond de naam 'Fred' spellen, tot hij beseft dat Fred er niet meer is...

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder