Alles over Temptation Island 2020: de koppels, releasedatum en verleiders

Er is al een eerste teaser vrijgegeven

Photograph, Honeymoon, Photography, Smile, Romance, Fun, Vacation, Love, Leisure, Event,
VIJF

Het leek er even op dat het nieuwe seizoen van Temptation Island niet meer op de buis zou verschijnen. Na de schokkende beelden van De Villa waarin een deelneemster werd aangerand, werden alle realityprogramma's van RTL opgeschort. Programmadirecteur Peter van der Vorst hintte eerder al op een terugkeer van Temptation Island en de Vlaamse zender Vijf heeft al bevestigd dat het seizoen in België uitgezonden wordt én online te zien is. Benieuwd naar het nieuwe seizoen? Hieronder alles over Temptation Island 2020.

Artikel gaat verder onder de video.

Terugkijken: de spannende date van Tempa's Thomas en Daniëlle

Wanneer begint Temptation Island?

Het nieuwe seizoen Temptation Island is - net als de vorige seizoenen - een productie van het Nederlandse RTL en het Vlaamse Vijf. In de eerste instantie leek het erop dat het programma alleen op Vijf te zien zou zijn, maar RTL heeft nu aangekondigd dat Temptation Island 2020 vanaf 26 februari ook gewoon in Nederland uitgezonden gaat worden.

Trailer

Vijf heeft al een eerste teaser van het nieuwe seizoen uitgebracht. De beschrijving luidt: "In 2020 gelden er nieuwe regels op Temptation Island..."

Verleiders Temptation Island 2020

De Nederlandse en Vlaamse mannen die dit jaar hun charmes in de strijd gooien om de vrouwen te verleiden, zijn inmiddels bekendgemaakt. Ontmoet hier de verleiders van Temptation Island 2020.

Koppels Temptation Island 2020

Christian & Angela

De 28-jarige Christian en de 26-jarige Angela zijn acht jaar samen en wonen inmiddels zeven jaar bij elkaar. Toch is Angela nog niet overtuigd dat haar vriend haar trouw blijft. Ze gelooft namelijk dat elke man ‘het ontrouw in zich heeft’. Tijdens Temptation Island wil Christian aan Angela bewijzen dat ze haar trust issues kan loslaten.

People in nature, Photograph, Facial expression, People, Yellow, Fun, Smile, Friendship, Happy, Sky,
VIJF

Gianni & Melissa

De 27-jarige Gianni en de 23-jarige Melissa zijn een jaar samen. De twee pakten hun relatie meteen serieus aan en trokken al na drie maanden bij elkaar in. Gianni is aan het begin van hun relatie vreemdgegaan met zijn ex en drinkt regelmatig een glaasje te veel. Hij zegt dat er tijdens het uitgaan nog nooit iets is gebeurd, maar Melissa heeft al vanaf dag één weinig vertrouwen in haar vriend. Kan hij tijdens dit liefdesexperiment zijn trouw bewijzen?

Photograph, Honeymoon, Vacation, Sky, Photography, Turquoise, Beach, Fun, Summer, Ceremony,
VIJF

Arda & Elke

De 26-jarig Arda en de 23-jarige Elke zijn nog maar één jaar samen, maar wonen al zeven maanden bij elkaar. Elke was vroeger een echte party animal die met een drankje op nogal los omging met mannen. Nu ze een relatie hebben gaat Elke minder uit, omdat ze weet dat haar vriend het moeilijk vindt om haar te vertrouwen. Elke wil tijdens Temptation Island aan Arda bewijzen dat ze betrouwbaar is en dat ze zichzelf onder controle kan houden – ondanks de alcohol.

Photograph, People, Honeymoon, Vacation, Fun, Summer, Smile, Friendship, Photography, Beach,
VIJF

Karim & Roshina

De 23-jarige Karim en de 27-jarige Roshina zijn inmiddels tweeënhalfjaar samen, maar het lukt hen maar niet om een stabiele relatie op te bouwen. Karim heeft enkele misstappen begaan in het verleden. Zo heeft Roshina hem betrapt op het hebben van een online datingprofiel en webcam-seks. Hierdoor is het voor Roshina bijna onmogelijk is om hem nog te vertrouwen. Met hun deelname wil Karim aan Roshina laten zien dat hij de ware is.

Photograph, Honeymoon, Photography, Smile, Romance, Fun, Vacation, Love, Leisure, Event,
VIJF

Er gaan sterke geruchten dat er geen vier, maar vijf koppels meedoen aan het programma. We verwachten dat het Nederlandse stel Simone en Zach nog zal aanmeren op het eiland, omdat het oplettende Instagram-account Team Tempa ontdekte dat zij door meerdere oud-deelnemers worden gevold.

Koppel verlaat Temptation Island

Het lijkt er dus op dat er weer een koppel het programma vroegtijdig moest verlaten. Wat de reden is (weer een zwangerschap? Of misschien geweld?) is nog niet bekend. Op een De Villa-achtig incident hoeven we gelukkig niet te rekenen. “De producent van het programma heeft ons verzekerd dat alles op een correcte manier is verlopen en er zijn tijdens of na de opnames geen klachten geweest,” vertelt een woordvoerder van Vijf aan Het Laatste Nieuws.

Verleiders

Welke verleiders en verleidsters die dit jaar hun charmes in de strijd gooien en het de koppels moeilijk gaan maken, zijn nog niet bekendgemaakt. Wel is er mogelijk al één verleider gelekt: volgens Shownieuws doet de Amsterdamse Jair de Rijp mee.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder