Alles over Temptation Island 2020: de koppels, releasedatum en verleiders

Er is al een eerste teaser vrijgegeven

Temptation Island's Rick en Annelien
Temptation Island

Het leek er even op dat het nieuwe seizoen van Temptation Island niet meer op de buis zou verschijnen. Na de schokkende beelden van De Villa waarin een deelneemster werd aangerand, werden alle realityprogramma's van RTL opgeschort. Programmadirecteur Peter van der Vorst hintte eerder al op een terugkeer van Temptation Island en de Vlaamse zender Vijf heeft al bevestigd dat het seizoen in België uitgezonden wordt én online te zien is. Benieuwd naar het nieuwe seizoen? Hieronder alles over Temptation Island 2020.

Wanneer begint Temptation Island?

Het nieuwe seizoen Temptation Island is - net als de vorige seizoenen - een productie van het Nederlandse RTL en het Vlaamse Vijf. Waar RTL nog niets heeft losgelaten over de verschijningsdatum, onthult Vijf dat het seizoen in februari verschijnt. Grote kans dus, dat dit ook geldt voor Nederland (en anders kunnen we hopelijk online met België meegenieten).

Trailer

Vijf heeft al een eerste teaser van het nieuwe seizoen uitgebracht. De beschrijving luidt: "In 2020 gelden er nieuwe regels op Temptation Island..."

Koppels Temptation Island 2020

De koppels zijn nog niet officieel onthuld, maar lucky for us weet het Instagram-account Team Tempa de deelnemers altijd correct te achterhalen. We introduceerden eerder al de eerste drie koppels van Temptation Island. Inmiddels weten we meer; Er zijn nog twee koppels bekend: Roshina & Karim en Chris & Angela. De snelle rekenaars hebben door wat dit betekent: dat er dit seizoen vijf koppels meedoen in plaats van de gebruikelijke vier.

Koppel verlaat Temptation Island

Het lijkt er dus op dat er weer een koppel het programma vroegtijdig moest verlaten. Wat de reden is (weer een zwangerschap? Of misschien geweld?) is nog niet bekend. Op een De Villa-achtig incident hoeven we gelukkig niet te rekenen. “De producent van het programma heeft ons verzekerd dat alles op een correcte manier is verlopen en er zijn tijdens of na de opnames geen klachten geweest,” vertelt een woordvoerder van Vijf aan Het Laatste Nieuws.

Verleiders

Welke verleiders en verleidsters die dit jaar hun charmes in de strijd gooien en het de koppels moeilijk gaan maken, zijn nog niet bekendgemaakt. Wel is er mogelijk al één verleider gelekt: volgens Shownieuws doet de Amsterdamse Jair de Rijp mee.

Advertentie - Lees hieronder verder