Alles over Riverdale seizoen 5

Zo. Veel. Nieuwe. Afleveringen

Riverdale seizoen 4
Riverdale

We zijn pas op de helft van Riverdale seizoen 4, en hebben nu al een goed vooruitzicht voor het komend jaar. Als we seizoen 4 helemaal gezien hebben, kunnen we ons alweer voorbereiden op de volgende lading nieuwe afleveringen. Zojuist is bevestigd dat Riverdale seizoen 5 eraan komt!

Riverdale seizoen 5

The CW - het netwerk dat Riverdale produceert - hernieuwt in één keer al zijn series, waaronder de populaire tienerserie, Legacies en de gloednieuwe serie (met Lucy Hale in de hoofdrol) Katy Keene.

Jughead dood

Wat we kunnen verwachten van het nieuwe seizoen van Riverdale is nog onduidelijk. We weten immers nog niet eens hoe seizoen 4 eindigt. Of alle personages dit seizoen overleven, is ook nog maar de vraag. De afgelopen afleveringen werd duidelijk dat er iets ergs met Jughead gaat gebeuren. Sterker nog, als we de flash forwards moeten geloven, is hij vermoord. Als trouwe Riverdale-kijker heb ik nog hoop: niets is wat het lijkt in het bizarre stadje, dus wie weet vinden de makers een manier om Jugheads dood weer te ontkrachten. En eerlijk: zouden ze echt één van de vier hoofdpersonages eruit schrijven?!

Seizoen 5

Verder zitten onze favoriete tieners momenteel in hun examenjaar van de middelbare school. Ervan uitgaande dat ze slagen - wat eigenlijk bizar knap is, aangezien ze constant dealen met moord, vermissing en andere criminele activiteiten -gaan ze volgend seizoen studeren of werken. Waarschijnlijk hebben de makers een manier gevonden waarop Archie, Betty, Veronica, Jughead (mocht hij nog leven), Cheryl en Toni alsnog samen op één plek leven. Want wat zou Riverdale voor een serie zijn, als het zich niet in Riverdale afspeelt?

Advertentie - Lees hieronder verder