Riverdale seizoen 5: trailer, cast en releasedatum

De makers slaan een nieuwe weg in met seizoen 5

Riverdale seizoen 4
Riverdale

Hé Young Adult serie-fans, wie van jullie kijkt er nog steeds trouw naar de dramaserie Riverdale? Er zijn inmiddels al vier seizoenen vol liefde, misdaad, mysterie en psycho bad guys op Netflix verschenen. Goed nieuws: seizoen 5 komt eraan! Hieronder delen we alles dat we weten van de nieuwe afleveringen.

Riverdale seizoen 5

In januari werd bevestigd dat Riverdale seizoen 5 eraan komt. The CW - het netwerk dat Riverdale produceert - hernieuwt in één keer al zijn series, waaronder de populaire tienerserie, Legacies en de gloednieuwe serie (met Lucy Hale in de hoofdrol) Katy Keene.

Wat gebeurt er in seizoen 5?

Dat betekent dat we meer gaan zien van Betty, Archie, Jughead en Veronica. We weten inmiddels dat Jughead nog leeft en dat de vriendengroep een nieuw mysterie onderzoekt (de creepy videobanden die de bewoners van Riverdale op hun deurmat aantreffen).

Releasedatum

De releasedatum is inmiddels bekend. Door de komst van de wereldwijde pandemie hebben we er even op moeten wachten, maar de nieuwe afleveringen van Riverdale seizoen 5 zullen vanaf 21 januari 2021 te zien zijn op Netflix.

Tijdsprong

De acteurs die FP Jones en Alice Cooper spelen, vertellen in interviews wat we kunnen verwachten van seizoen 5. "Ik weet dat ze iets nieuws willen doen in het volgende seizoen," aldus Skeet Ulrich. "Ze gaan een tijdsprong van vijf jaar maken." Dat betekent dat we de vier vrienden in een compleet nieuwe setting zien: vijf jaar later, als ze niet langer op de middelbare school zitten.

Het speculeren kan beginnen: zou het viertal nog wel bevriend zijn? En welke relatie heeft na vijf jaar stand gehouden? Woont iedereen nog wel in Riverdale? En hoe loopt het af tussen Betty en Archie?

Zien: de schattigste momenten tussen Lili en Cole

Cast

Over FP gesproken: hem zien we in seizoen 5 helaas niet meer terug. En hetzelfde geldt voor Hermione Lodge. Skeet Ulrich en Marisol Nichols zijn toe aan een nieuwe uitdaging. De twee acteurs verlaten Riverdale na seizoen 4.

Trailer

The CW heeft nog geen trailer van het nieuwe seizoen vrijgegeven. Geen zorgen, zodra de eerste beelden worden vrijgegeven, hoor je het meteen! Tot die tijd kunnen we ons vermaken met de laatste afleveringen van seizoen 4.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder