Netflix deelt een video van 'You' zonder de creepy voice-over van Joe

Net toen je dacht dat Joe niet creepier kon worden

joe-you-tuin-netlfix
You, Netflix

We kennen Penn Badgley al lang niet meer als de onschuldige, bloggende Dan Humphrey uit Gossip Girl. Sinds de komst van de thriller You is hij Joe Goldberg, de creepy seriemoordenaar. Wat Joe zo creepy maakt? Niet alleen zijn moorden (die behoorlijk huiveringwekkend zijn), maar ook zijn gestoorde gedachtes in alledaagse situaties. In de serie wordt dit geuit in een voice-over. Maar wat nu als je die stem weglaat? Nou, dan krijg je héél ongemakkelijke situaties.

You zonder voice-over

Netflix brengt een video uit waarin de bekende stem van Penn Badgley weggelaten is uit You seizoen 2. Waar Joe Goldberg (of is het nu Will?) normaal gesproken in gedachten uitgebreid commentaar levert in een gesprek met een ander, zegt hij altijd iets heel anders. Of gewoon helemaal niets. In plaats daarvan staart hij de ander vaak gewoon aan.

Natuurlijk snappen wij ook wel dat Penn Badgley geïnstrueerd is om extra lang niets te zeggen zodat er later een voice-over in de scène geëdit kan worden. Maar het resultaat van en zwijgende Joe is te hilarisch, ongemakkelijk en creepy om niet te delen.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Spoiler alert!

Theorie over de buurvrouw

Als je seizoen 2 van de populaire serie al gebinged hebt, dan ben je vast al theorieën aan het bedenken over wie Joe's volgende slachtoffer is. Aan het einde van de laatste aflevering zien we hoe Joe zijn oog laat vallen op een mysterieuze buurvrouw.

"Daar ben je, met je boeken en met je zonlicht. Zo dichtbij, maar werelden van me vandaan," horen we Joe's voice-over zeggen. "Ik ga een manier bedenken om bij jou te komen. Zie je snel, buurvrouw." Benieuwd wie zij is? Fans denken de identiteit van de mysterieuze buurvrouw te weten.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder