De vermeende ruzie tussen Lil' Kleine en Anouk was gisteren dus (deels) op tv

Hier gaat het nu al weken over

Lil' Kleine The Voice
The Voice of Holland

Al wekenlang wordt er in de media bericht over een vermeende ruzie tussen The Voice of Holland-coaches Anouk en Lil' Kleine, maar daarvan zagen we nog niet echt iets terug op tv. Tot nu.

Ruzie Anouk en Lil' Kleine op tv

Tijdens de battles gisteravond liepen de gemoederen hoog op tussen de twee coaches nadat Dalo, Corleone en Nigel Sean uit het team van Ali B de ring weer hadden verlaten – Corleone met de winst. Zo sprak Anouk Lil' Kleine aan op het feit dat hij niet veel commentaar had gegeven na afloop van het optreden. "Het verbaast mij wel, dat jij niets zegt. Want zij zijn juist hier omdat jij hier zit, en niet omdat deze ouwe taart hier zit", aldus Anouk.

"Als je mijn mening wil, dan zal ik je zeggen dat ik het écht heel slecht vond", reageert de rapper. "Je zit hier toch om een mening te geven?", is de reactie van Anouk vervolgens weer. Maar daar is Lil' Kleine het niet helemaal mee eens. "Als ik hier mijn mening geef, is dat niet heel fijn voor ze. Dat is niet heel aardig. Dat doe ik liever niet."

Achter de schermen
Die opmerking begrijpt Anouk niet – "Ik heb ook vaak een mening die niet prettig is, maar dat maakt toch niet uit?" – maar toch blijft de discussie daarbij. Althans, vóór de schermen. De ruzie waar sprake van zou zijn, zou zich grotendeels achter de schermen hebben afgespeeld, maar dat krijgen de kijkers niet te zien.

De aflevering van gisteren bekijk je hier terug. De disscussie tussen Anouk en Lil' Kleine begint vanaf de 51e minuut.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder