Deze acteur stopt na vijftien jaar en zestien seizoenen met Grey's Anatomy

Hij is een van de laatste acteurs die er al vanaf het begin bij is

Grey's Anatomy
Smallz & RaskindGetty Images

Justin Chambers, die in de populaire serie Grey's Anatomy de rol van Alex Karev vertolkt, stopt na vijftien jaar en zestien seizoenen met de ziekenhuisserie. Dat heeft de acteur bekendgemaakt in een statement.

Justin Chambers stopt als Alex Karev

"Er is geen goed moment om afscheid te nemen van een show en personage die mijn leven vijftien jaar lang hebben gedefinieerd", aldus de acteur. "Maar ik wil andere rollen aannemen, en een ander pad in mijn carrière inslaan. Ik word binnenkort vijftig en ben gelukkig met mijn geweldige, aanmoedigende vrouw en vijf wonderlijke kinderen, dus nu is het de tijd."

Ondanks dat we een klein beetje in shock zijn dat de acteur al bijna vijftig is (who knew?!) komt dit nieuws voor trouwe Grey's Anatomy-fans vooral als een grote schok. Want eerlijk is eerlijk: de ziekenhuisserie zal zonder Karev nooit meer hetzelfde zijn.

Grey's Anatomy
De serie ging van start in 2005, en al meteen in het eerste seizoen was Justin Chambers te zien. Samen met Ellen Pompeo (Meredith Grey), James Pickens Jr. (Richard Webber) en Chandra Wilson (Miranda Bailey) maakt hij al vanaf het begin onderdeel uit van de serie.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder