De beste hints en aanwijzingen van Wie is de Mol? 2020

Één aanwijzing steekt er met kop en schouders bovenuit

Wie Is De Mol?
Wie Is De Mol?

Wie is de Mol? 2020 is in volle gang. Dat betekent dat onze Inspector Gadget-kwaliteiten weer naar boven mogen komen om de afleveringen van begin tot eind te ontleden. En dat Molloten hun hart weer kunnen ophalen met verborgen aanwijzingen, hints en theorieën over de identiteit van de Mol.

Glamour speurt iedere week het internet af naar de beste hints en aanwijzingen. We zetten de verdachten (inclusief argumenten) voor je op een rij.

Jaike Belfor

- De titel van aflevering 1 is 'Afschermen'. Tijdens de discussie over wie de penningmeester wordt, schermt Jaike de ogen van Tina en Johan af. Titels verwijzen wel vaker naar Mollen...

Wie Is De Mol? Afschermen
Wie Is De Mol?

Claes Iversen

- Er is een grote aanwijzing gevonden in de leader van het programma. Molloten denken dankzij deze hint al te weten wie de Mol is. In het fragment zie je een telefoon voorbij komen met de tijd 18:10. Zet je de leader stil op 10 seconden, dan zie je een bordje met 'De Mol' duidelijk in beeld. Kijk je welk gezicht er in de leader op precies 18 seconden verschijnt, dan zie je Claes Iversen.

Buddy Vedder

- Wanneer Buddy in de eerste aflevering de test maakt, zien we een opvallende ring aan zijn vinger: het lijkt op een vingerafdruk. En laat de vingerafdruk nu net het teken van de Mol zijn.

Wie Is De Mol? ring Buddy
Wie Is De Mol?

Bron: De Mol Fansite

Advertentie - Lees hieronder verder